Tomu sa povie starnutie s gráciou! 65-ročná Sigourney vyzerá úžasne

Herečka Sigourney Weaver patrí medzi najznámejšie hrdinky sci-fi žánru. V ďalšom filmovom projekte tohto druhu ju môžu diváci vidieť od štvrtka.

07.03.2015 12:20
Herečka Sigourney Weaver na newyorskej premiére... Foto: ,
Herečka Sigourney Weaver na newyorskej premiére filmu Chappie.
debata

Americká herečka stvárnila jednu z úloh v snímke Chappie od juhoafrického režiséra Neila Blomkampa. Film mal premiéru v uplynulých dňoch v Los Angeles aj v New Yorku. Herečka, ktorá na prezentáciách nechýbala, si vyslúžila pochvaly aj za svoj vzhľad. Hoci tento rok oslávi už 66. narodeniny, stále vyzerá výnimočne príťažlivo.

Rok 1979: Herečka Sigourney Weaver na zábere z...
Rok 1984: Sigourney Weaver na snímke z filmu...
+12Rok 1988: Sigourney Weaver na snímke z filmu...

Weaver pritom nepatrí k dámam, ktoré by trávili týždne pod rukami plastických chirurgov. Pri detailnom pohľade na jej tvár sa rozhodne dá hovoriť o starnutí s gráciou. Vrásky v tvári nechýbajú, vyvažuje ich však mladistvý úsmev, účes a snaha o udržanie sa vo forme.

Herečka Sigourney Weaver na newyorskej premiére... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Sigourney Weaver na newyorskej premiére filmu Chappie. Herečka Sigourney Weaver na newyorskej premiére filmu Chappie.

Ktohovie ako sa hollywoodska veteránka ukáže v pripravovanom filme zo série Votrelec. Jeho nakrúcanie pred pár dňami potvrdil už spomenutý Blomkamp. Jednou z podmienok vraj bolo, aby rolu prijala práve Sigourney, ktorú prvý Votrelec medzinárodne preslávil. Za hviezdu sci-fi žánru sa však nepovažuje. „Vždy si prečítam scenár a premýšľam, či je to príbeh, ktorého chcem byť súčasťou. Občas je to sci-fi snímka. Nemyslím si, že by som sa im vyhýbala alebo šla za nimi,“ priblížila pre Digital Spy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #film #herečka #pôvab #Sigourney Weaver

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...