Nádherná Theron s milencom Pennom: Neuveríte, čo robia po večeroch!

Charlize Theron patrí medzi najpôvabnejšie hviezdy Hollywoodu. Na premiére filmu Gunman, v ktorom hlavnú úlohu stvárnil jej partner Sean Penn, doslova žiarila.

14.03.2015 13:00
debata
Sean Penn a Charlize Theron na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sean Penn a Charlize Theron Sean Penn a Charlize Theron na premiére filmu "The Gunman" v Los Angeles.

Tridsaťosemročná blondínka si na seba obliekla uvoľnené vzorované minišaty značky Gucci a odhalila v nich dokonalú figúru. Po Pennovom boku vyzerala pritom šťastná ako blcha. Rozdávala úsmevy, hádzala plavou hrivou a pózovala ostošesť.

Už niekoľko mesiacov sa šušká o tom, že práve Penn by mohol byť pre držiteľku Oscara tým pravým mužom, s ktorým by vôbec prvýkrát vstúpila do stavu manželského. Pre herca a oscarového laureáta by to už bolo tretie manželstvo.

Brandon Thomas Lee a jeho mama, Pamela Anderson...
Sean Penn a Charlize Theron na premiére filmu...
+8Pamela Anderson na premiére filmu "The Gunman"...

Ani jeden z dvojice zatiaľ nepotvrdil, že by svadbu plánovali. Počas návštevy v talk-šou Jimmyho Kimmela však Penn nechal nahliadnuť divákov do súkromia, keď prezradil, že s Theronovou trávia večery pri televízore. A pozerajú vraj reality-šou The Bachelor (Nevesta pre milionára).

„Dosť často sa hádame, či to pretočíme, alebo nie. Úprimne, vôbec sa mi nechce počúvať tie rozhovory. Chcem vidieť rozhodnutia. Či sa rozhodne pre jednu, alebo pre druhú. A potom chcem vidieť niekoho plakať,“ vysvetlil s vážnou tvárou Penn. Nuž, celkom zaujímavá záľuba, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Charlize Theron #Sean Penn #The Gunman

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...