Čierny rok módy 2003: Toľko módnych katastrof pokope ste dlho nevideli!

Aj vy určite dobre poznáte ten pocit, keď si prezeráte svoje staré fotky a zabávate sa nad tým, aký účes či šaty ste v tých časoch nosili. Ani hollywoodske hviezdy nie sú výnimkou.

30.03.2015 09:25
debata
Dokázali by ste si vôbec predstaviť, že... Foto: SHUTTERSTOCK
tragický rok módy 2003 - Scarlett Johansson (vľavo) a Paris Hilton Dokázali by ste si vôbec predstaviť, že Scarlett Johansson bola niekedy nevkusná? A veru bola. Pozrite sa, aj s kamarátkou Paris Hilton v roku 2003.

Zaujímavý postreh priniesol pred pár dňami server Zimbio – povšimol si, že rok 2003 bol výnimočne tragický pre módu slávnych osobností. Ktohovie, čo sa v tomto roku udialo – či bola zlá konštelácia hviezd, alebo si štylisti vzali dovolenku (pravda je, že vtedy bolo povolanie štylistu omnoho zriedkavejšie!), ale výsledky niekedy naozaj zdvihnú obočie.

Dokázali by ste si vôbec predstaviť, že...
Snaha o mladistvý vzhľad s nepodareným...
+15Áno, aj herečka Jessica Alba občas v módnych...

Jednou z najbizarnejších prehliadok štýlu hviezd, ktorý balansuje na hrane nevkusu, bolo vyhlásenie cien MTV Video Music Awards 2003. Objavila sa na ňom napríklad speváčka Hilary Duff, herečka Famke Janssen či herci Hugh Jackman a Adrien Brody. Ani jeden z nich by sa asi vtedajšími fotkami nechválil.

Ani herečka Scarlett Johansson nebola vždy očarujúcou hviezdou rebríčkov o najlepšie oblečené celebrity planéty. Podobne ako Jessica Alba. Šokujúco nevkusná bola kedysi herečka Kaley Cuoco, známa zo seriálu Teória veľkého tresku. K jej bežnej výbave patrili žabky a nevynechala ich ani, keď sa rozdávali známe a ostrosledované ceny. Nuž a Britney Spears s Christinou Aguilerou sú kapitoly samy osebe.

Žeby sa rok 2003 niesol v znamení žabiek?... Foto: SHUTTERSTOCK
tragický rok módy 2003 - Kaley Cuoco Žeby sa rok 2003 niesol v znamení žabiek? Herečka Kaley Cuoco v nich chodila naozaj všade. Aj na vyhlásenie cien.

Dobrá správa znie, že väčšina hviezd, ktoré si môžete pozrieť v galérii, už svoj štýl výrazne posunula. Hoci pár z nich by určite na lookoch z roku 2003 nevidelo nič zlé. A čo vy? Spomínate si na rok 2003? Máte nejaké zaujímavé obrázky?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #Britney Spears #Scarlett Johansson #odev #nevkus #štýl #Adrien Brody #tragický rok módy #2003

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....