Sexi úderka Sofia a Reese žiarili na cenách country. Na pľaci sa mlátili!

Budúci mesiac príde do kín v USA novinka Hot Pursuit, ktorá spojila talentované a príťažlivé hviezdy - herečky Sofiu Vergaru a Reese Witherspoonovú. Obe dámy ju už zdatne propagujú.

21.04.2015 00:00
debata
To je úderka. Kolegyne z nového filmu Sofia... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Sofia Vergara (vľavo) a Reese Withersponn To je úderka. Kolegyne z nového filmu Sofia Vergara (vľavo) a Reese Withersponn patrili medzi najsexi ozdoby akcie ACMA - vyhláseniu cien Americkej akadémie country hudby.

Spoločne sa objavili pred vyše týždňom na vyhlásení cien MTV Video Music Awards a v nedeľu ich zase bolo možné stretnúť na cenách Americkej akadémie country hudby. Vyzerali, že sa skvelo zabávajú.

Štyridsaťdvaročná Vergara si obliekla luxusné puzdrové šaty bez ramienok a nechala vyniknúť svoju ukážkovú postavu. Hoci je dosť vysoká, neváhala vziať si na nohy lodičky s extrémne vysokým podpätkom, ktorý jej dokonale vytvaroval lýtka. Zahanbiť sa však nedala ani jej plavovlasá kolegyňa. Witherspoonovej voľba padla na šaty od dizajnéra Davida Komu, v ktorých poodhalila príťažlivé nohy.

Herečka Sofia Vergara sa predviedla v sexi... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Sofia Vergara Herečka Sofia Vergara sa predviedla v sexi kreácii a nenechala nič na náhodu.,

Obe dámy sa spriatelili pri nakrúcaní spomenutého filmu. Priznali sa však, že spoločne trochu aj súperili. Údajne najviac v tom, z nich prinesie lepšie sladkosti na nakrúcanie. „Našla som v New Orleans, kde sme nakrúcali, najlepšiu pekáreň v meste. A bolo to úžasné. Myslím, že som nad Reese vyhrala,“ uviedla ešte v talk-šou Ellen DeGeneresovej kolumbijská rodáčka Vergara.

Tam sa obe dámy priznali aj k tomu, že si na pľaci spôsobili zranenie. Či skôr ohnivá Kolumbijčanka svojej americkej kolegyni. „Skončila som na pohotovosti,“ priznala sa Witherspoon. „Ja som ju poslala na pohotovosť,“ víťazne vyhlásila Vergara. Herečky totiž mali scénu bitky a blondínka nástojčila, aby ju Sofia udrela čo najsilnejšie.

Herečky a kolegyne v novom filme Sofia Vergara... Foto: Reuters, MIKE STONE
MUSIC-Sofia Vergara (vľavo) a Reese Witherspoon Herečky a kolegyne v novom filme Sofia Vergara (vľavo) a Reese Witherspoon spoločne na vyhlásení cien country hudby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bitka #červený koberec #Reese Witherspoon #Sofia Vergara #Hot Pursuit

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...