Večne mladá Lopez zoči voči žene, ktorá ju nahradila. Ako to dopadlo?!

V inom vzťahu exmanželov by to mohla byť poriadna pohroma. Ale medzi Jennifer Lopezovou a jej ex Marcom Anthonym to vraj klape.

03.05.2015 11:30
debata
Speváčka Jennifer Lopez sa tiež zúčastnila na... Foto: SITA/AP, Alan Diaz
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez sa tiež zúčastnila na vyhlásení Latin Billboard Awards.

Na vyhlásení cien Latin Billboard Awards sa 45-ročná latino diva objavila ako špeciálny hosť a tiež účinkujúca, ktorá vzdala hold zosnulej speváčke Selene. Novinári si však tiež nemohli nevšimnúť, že dvojnásobná mama a trikrát rozvedená dáma sa na ceremoniáli objavila sama.

Len pár minút po nej dorazil na akciu aj jej posledný manžel, dnes už bývalý partner Marc Anthony. Ten sa stihol od rozvodu s Lopezovou znovu oženiť s modelkou Shannon de Lima, ktorá mu robila garde práve na slávnostnom štvrtkovom gala.

Spevák Marc Anthony a jeho súčasná manželka... Foto: SITA/AP, Alan Diaz
Spevák Marc Anthony a jeho súčasná manželka Shannon de Lima. Spevák Marc Anthony a jeho súčasná manželka Shannon de Lima.

Stretnutie bývalej a súčasnej manželky by mohlo zaváňať škandálom, ale už v minulosti samotní hviezdni expartneri naznačili, že jeden druhému želajú len to najlepšie. Lopez sa dokonca so svojou (o bezmála dve desaťročia mladšou) zástupkyňou pozná a zúčastnila sa aj na niekoľkých oslavách svojho ex kvôli ich spoločným deťom – dvojičkám Maxovi a Emme.

A jedno pri porovnávaní dvoch sexi krások treba určite zdôrazniť. Hoci medzi nimi panuje osemnásťročný rozdiel, vôbec ho nepoznať. Lopez totiž patrí medzi najpríťažlivejšie zrelé dámy hudobného biznisu a vyzerá, akoby sa jej vek vôbe netýkal. Na Latin Billboard Awards jej v tom pomohol aj biely čipkovaný overal od Zuhaira Murada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #stretnutie #Marc Anthony #Shannon De Lima #Latin Billboard Awards

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...