Módne orgie v New Yorku! Hviezdy žiarili, očarili aj šokovali

Jedna z najvýznamnejších akcií na poli módy a šoubiznisu sa v noci z pondelka na utorok konala v New Yorku. Prinášame vám mimoriadne bohatý obrazový sprievod.

05.05.2015 07:49
debata
Beyonce a jej vyzývavý model od Givenchy. Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Beyonce a jej vyzývavý model od Givenchy. Beyonce a jej vyzývavý model od Givenchy.

Slávnostné gala pri príležitosti otvorenia novej výstavy v Metropolitnom múzeu patrí už niekoľko rokov k ostrosledovaným akciám a Pravda.sk v tom nerobí už niekoľko rokov výnimku. Červený koberec plný hercov, spevákov, modeliek a tiež dizajnérov, ktorí robia garde pozvaným hviezdam, ponúka naša viac ako stoobrázková galéria.

Beyonce v kreácii od Givenchy odhalila takmer...
Robert Pattinson a jeho priateľka FKA Twigs...

Hostiteľom večera je už tradične americký magazín Vogue reprezentovaný šéfkou Annou Wintour. Spoluhostiteľmi však bola aj herečka Jennifer Lawrence, či podnikateľka čínskeho pôvodu Wendi Murdoch a čínska herečka Gong Li.

Témou tohtoročnej výstavy pod názvom China: Through the looking glass je vplyv čínskej kultúry a odevných techník na svetový dizajn a tak sa pozvané hviezdy, aspoň niektoré z nich, snažili priniesť vo svojich modeloch ázijské a orientálne prvky.

zväčšiť Rihanna stavila na čínskeho dizajnéra - jej... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Rihanna Rihanna stavila na čínskeho dizajnéra - jej veľkolepá kreácia pochádzala z ateliéru Guo Pei.

Azda najviac sa to podarilo herečke Sarah Jessice Parkerovej, ktorá si vzala na hlavu veľkolepú korunu na spôsob čínskeho draka vyrobenú známym klobúčnikom Philipom Treacym. Jej model s dlhou vlečkou a výraznými ázijskými motívmi vznikal pritom pod značkou H&M a Sarah Jessica Parker sa na jeho dizajne podieľala. Skutočne autenticky vyzerala však aj herečka Chloe Sevigny, speváčka Rihanna dokonca ako jediná stavila na skutočného čínskeho dizajnéra Gua Pei a obrovský zamatový žltý plášť predviedla na polovici vstupného priestoru.

Hviezdy ako Beyoncé, Jennifer Lopez či Kim Kardashian sa odhaľovali a bolo to naozaj zmyselné a odvážne. Priestor dostali aj nováčikovia – napríklad John Boyega, ktorý sa čoskoro objaví v nových Star Wars či speváčka FKA Twigs – láska herca Roberta Pattinsona. Všetko si pozrite v galérii. Text o móde prinesieme už čoskoro.

Herečka Sarah Jessica Parker dodržala... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker dodržala "čínsky" dress-code.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #New York #Jennifer Lawrence #výstava #hviezdy #Anna Wintour #Costume Institute Gala #MET Gala

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...