Najhoršie oblečené z MET Gala: Parkerovej sa smejú, Jenner desila

Po veľkolepom módnom gala v New Yorku zaplavili webové portály po celom svete bohaté galérie a tiež zoznamy tých naj. Viete, ktoré dámy sa ocitli na nie veľmi lichotivom zozname najhoršie oblečených? Pozrite sa nižšie...

05.05.2015 12:35
debata
Beyonce v kreácii od Givenchy odhalila takmer...
Robert Pattinson a jeho priateľka FKA Twigs...

Samozrejme, jednotlivé médiá si vytvorili vlastné rebríčky, pričom v niektorých sa dbalo na vzhľad vo všeobecnosti. Inde brali do úvahy tiež tému večera, ktorá bola ovplyvnená ázijskou kultúrou a čínskym dizajnom. Nasledovné dámy však obstáli zle vo všeobecnosti.

Kris Jenner

Matka slávnej televíznej celebrity Kim Kardashianovej prišla v šatách Balmain, ale namiesto toho, aby očarila, bola skôr akýmsi mementom pre nevhodne zvolený strih, dĺžku šiat a tiež vizáž s čírom a umelými mihalnicami. Visiace náušnice celkovému vzhľadu dodávala ešte šialenejší dojem.

Kris Jenner prišla oblečená do šiat Balmain. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kris Jenner prišla oblečená do šiat Balmain. Kris Jenner prišla oblečená do šiat Balmain.

Katy Perry

Speváčka prišla v róbe navrhnutej dizajnérom Jeremym Scottom pod ateliérom Moschino. Čierna róba s masívnou sukňou a motívom grafiti bola doplnená pomaľovanými rukavicami a kabelkou v tvare spreja. Výsledok – absolútne mimo tému a navyše všetko vyzeralo veľmi lacno a obstarožne.

Madonna

Identická voľba dizajnéra – výsledok podobne nevydarený. Kráľovná popu sklamala na celej čiare v čiernej večernej toalete s korzetom, ktorý vytláčal poprsie, a s grafiti motívom.

Zľava: Speváčka Katy Perry, dizajnér Jeremy... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Katy Perry, dizajnér Jeremy Scott, speváčka Madonna a dídžej Diplo Zľava: Speváčka Katy Perry, dizajnér Jeremy Scott, speváčka Madonna a dídžej Diplo spoločne ako vyslanci módneho domu Moschino.

Anne Hathaway

Diskutabilná voľba zlatej róby s kapucňou. Síce robila hviezde sošnú siluetu, ale zároveň svojou podobou vyvolali žartovné poznámky o tom, že ide skôr o nejakú variáciu na kostýmy do Hviezdnych vojen.

Herečku Anne Hathaway obliekol módny dom Ralph... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečku Anne Hathaway obliekol módny dom Ralph Lauren. Herečku Anne Hathaway obliekol módny dom Ralph Lauren.

Chloe Moretz

Mladučká herečka väčšinou boduje, ale tentoraz jej to s hodvábnymi šatami Coach vôbec nevyšlo. Dĺžka, strih aj potlač – to všetko pripomínalo skôr bežný model na pracovný večierok. Navyše herečke veľmi šaty nelichotili, jej postave nerobili najlepšiu službu.

Herečka Chloe Moretz v šatách značky Coach. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Chloe Moretz v šatách značky Coach. Herečka Chloe Moretz v šatách značky Coach.

Sarah Jessica Parker

Podobne dopadla aj herečka Sarah Jessica Parker. Hoci jej šaty nasledovali čínsky motív výstavy, pokrývka hlavy od Philipa Treacyho jej vyslúžila stovky komentárov na sociálnych sieťach. A razom aj množstvo posmeškov či koláží. Čínske médiá dokonca vraj uviedli, že Parkerovej ozdoba pripomína podobu ich maskota z olympiády v Pekingu. Takže, v téme síce bola, ale asi ju reakcie nepotešia.

Sarah Jessica Parker sa objavila na červenom... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Sarah Jessica Parker sa objavila na červenom koberci v kreácii H&M. Sarah Jessica Parker sa objavila na červenom koberci v kreácii H&M.

Kerry Washington

Hviezda seriálu Škandál stavila na žuvačkovo ružovú róbu Prada s masívnou sukňou a vlečkou. Až tak masívnou, že to vyzeralo akoby si Kerry so sebou niesla po červenom koberci perinku. Strih v hornej časti navyše neformoval pekne ramená, ani driek.

zväčšiť Kerry Washington bola vyslankyňou módneho domu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kerry Washington bola vyslankyňou módneho domu Prada. Kerry Washington bola vyslankyňou módneho domu Prada.

Irina Shayk

Ruská modelka v kreácii Atelier Versace bola veľkým sklamaním. Výrazný rozparok nedokázal zachrániť gýčovitosť levanduľovej róbe s množstvom farebných krištáľových výšiviek. A celkovo šaty pripomínali skôr krasokorčuliarsky kostým s dlhou vlečkou než róbu hodnú na červený koberec.

Ruská modelka a herečka Irina Shayk v kreácii... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Irina Shayk Ruská modelka a herečka Irina Shayk v kreácii Atelier Versace.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #irina Shayk #Madonna #Kris Jenner #Sarah Jessica Parker #Costume Institute Gala #najhoršie oblečené

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...