Počiatková verzus Kardashian! Rovnaký luxus od Diora, ale ten rozdiel...

Obľúbenosť známej francúzskej značky Dior medzi známymi ženami je nespochybniteľná. Televízna celebrita Kim Kardashian k nim patrí rovnako ako Ivana Počiatková - manželka slovenského ministra dopravy Jána Počiatka.

07.05.2015 00:00
debata
Televízna celebrita Kim Kardashian v Soho po... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian v Soho po autogramiáde knihy. Oblečená do kreácii Dior.

A čo je zaujímavá zhoda náhod – 34-ročná manželka rapera Kanye Westa sa objavila len nedávno na autogramiáde svojej novej knihy v navlas rovnakej kreácii ako známa Slovenka pred pár mesiacmi na filmovej premiére.

Biely priehľadný top a hodvábno-vlnená sukňa so šikmým zavinovacím zapínaním je súčasťou aktuálnej jarnej kolekcie. Obe dámy sa v spoločnosti s predvedením tejto kreácii vysporiadali po svojom. Kým Počiatková volila semišové čižmy a podväzkové punčochy, u Kardashianovej to boli sandálky. Namiesto punčoch to boli sťahovacie nohavičky, čo skrývala pod sukňou a nechtiac odhalila, keď vychádzala z newyorského kníhkupectva.

Na premiéru filmu Päťdesiat odtieňov sivej sa... Foto: Barracuda Movie
Ivana Počiatková Na premiéru filmu Päťdesiat odtieňov sivej sa prišla pozrieť aj Ivana Počiatková - manželka ministra dopravy Jána Počiatka.

Ako sa hovorí, keď dvaja nosia to isté, nemusí to byť to isté. V tomto smere podľa nás rozhodne víťazí slovenská manželka bohatého politika. Ale možno budete mať iný názor. Zahlasujte v ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Dior #porovnanie #Ivana Počiatková

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...