Princezná Charlotte má konkurenciu! Tieto kráľovské deti sú roztomilé

V monackej katedrále Nepoškvrneného počatia Panny Márie vyzdobenej 6000 kvetmi sa v nedeľu konali krstiny kniežacích dvojčiat, dediča trónu Jacquesa a jeho sestry Gabrielly.

11.05.2015 08:41
Monako - princ - krst - dvojičky Foto: ,
Monacký knieža Albert II. a jeho manželka - princezná Charlene pózujú médiám po krste ich potomkov - dvojičiek - princa Jacquesa Honoere Rainiera a princeznej Gabrielly Therese Marie.
debata

Dvojčatá, ktoré prišli na svet vlani v decembri, boli oblečené v dlhých šatách od Diora, informovala agentúra AFP. Otec, monacký knieža Albert II., mal pri krste v náručí dievčatko, zatiaľ čo chlapca držala matka Charlene.

Na krst dorazili podľa AFP stovky hostí, vrátane Albertových sestier Caroline a Stéphanie. Na počesť každého dieťaťa bolo vystrelených 21 sálv z dela.

Monacký knieža Albert II. a jeho manželka -...
Princezná Charlene vyzerá po pôrode veľmi...
+2Monacký knieža Albert II. a jeho manželka -...

Jacques má za kmotry príbuzných z dvoch vetiev rodiny kniežaťa. Kmotrom je Christopher Le Vine, panovníkov americký bratranec, ktorý pochádza z vetvy jeho matky Grace Kellyovej. Krstnou mamou je Diane de Polignac Nigra, sesternica zo strany niekdajšieho panovníka, princa Rainiera.

Gabriella má za kmotra brata kňažnej, ktorá pochádza z Juhoafrickej republiky, a za krstnú mamu jej blízku priateľku.

Krst sa konal len týždeň po tom, čo na svet prišiel ďalší očakávaný potomok z kráľovskej línie – vo Veľkej Británii predminulú sobotu porodila druhé dieťa aj manželka princa Williama – vojvodkyňa Catherine. K synovi Georgovi pribudla dcéra Charlotte, ktorá získala titul princeznej a bude štvrtou v línii na zisk trónu po aktuálnej panovníčke Alžbete II.

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Monako #dvojičky #kňažná #dedič trónu #Jacques #Gabrielle

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...