Hollywoodske veteránky v Cannes: 77-ročná Fonda vyzerala božsky!

Žiadna voľná sobota, na filmovom festivale v Cannes to v prvý víkendový deň žilo azda ešte viac než počas týždňa. Filmy predstavila Natalie Portman, Naomi Watts aj krásna Diane Kruger.

17.05.2015 09:02
debata (4)
Herecká dvojica Diane Kruger (v róbe Prada) a... Foto: Reuters, YVES HERMAN
Diane Kruger a Matthias Schoenaerts Herecká dvojica Diane Kruger (v róbe Prada) a Matthias Schoenaerts spoločne uviedli novinku Maryland.

Na Francúzskej riviére sa program sústredil na novinky Maryland a očakávané The Sea of trees od režiséra Gusa van Santa. Jeho slávnostná premiéra v neskorších večerných hodinách sa niesla v znamení hviezdneho osadenstva – herečky Naomi Wattsovej a herca Matthewa McConaugheyho.

Herečka Andie MacDowell vyzerala očarujúco.
Herečka Jane Fonda sa na prahu osemdesiatky...
+27Herecká dvojica Diane Kruger (v róbe Prada) a...

Na červenom koberci nesklamala práve Watts – v kreácii od Giorgia Armaniho vyzerala veľmi elegantne a sošne, starohollywoodsky. Jej drsnejší kolega, vynovený hustou bradou, sa nahodil do výrazného farebného saka od Dolce & Gabbana.

Herečka Andie MacDowell vyzerala očarujúco. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Andie MacDowell Herečka Andie MacDowell vyzerala očarujúco.

Z hľadiska módy a lesku červeného koberca však bola ešte zaujímavejšia premiéra Marylandu francúzskej herečky Alice Winocourovej. V hlavných úlohách sa predstavil belgický talent Matthias Schoenaerts a bývalá topmodelka Diane Kruger, ktorá je vždy zárukou pôvabu a štýlu. Na popoludňajšom predstavení žiarila v minišatách Dolce & Gabbana, o pár hodín neskôr bola hotovou kráľovnou v nádhernej sivostriebornej róbe Prada.

Novinku si však prišli pozrieť aj hollywoodske veteránky Andie MacDowell a Jane Fonda, ktoré sú na festivale ako ambasádorky kozmetickej značky sponzorujúcej podujatie. O tom, že nie náhodou sú tvárami na kozmetiku, ktorá má priniesť mladosť, presvedčili naplno.

Herečka Jane Fonda sa na prahu osemdesiatky... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Jane Fonda Herečka Jane Fonda sa na prahu osemdesiatky môže pýšiť skvelou figúrou.

Päťdesiatsedemročná MacDowell sa v snehobielej róbe vyšívanej drobnými krištáľmi a perličkami od Zuhaira Murada okamžite zaradila medzi najkrajšie dámy večera. Jej povestný úsmev len podporoval mladistvý vzhľad, ktorý jej môžu závidieť aj mnohé o desaťročie či dve mladšie dámy.

A skutočne obdivuhodná je Jane Fonda, ktorá tento rok oslávi 78. narodeniny. Modrá róba z dielne Atelier Versace s transparentnými prestrihmi neskryla žiadnu nedokonalosť postavy – ale ani nemusela. Fonda ju má totiž ukážkovú. Rovnako ako účes aj pleť. Uveriť jej skutočnému veku musí byť niekedy naozaj problém.

Herečka a režisérka Natalie Portman (v kreácii... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Natalie Portman Herečka a režisérka Natalie Portman (v kreácii Dior Couture) pózuje s hercami zo svojho debutového filmu.

Na sobotňajšom gala sa objavila aj herečka Natalie Portman, ktorá prišla aj režisérka. Uviedla totiž mimo súťaže v Cannes svoju novinku A tale of love and darkness. Kritici, ktorí film videli, síce nespievajú žiadne výnimočné ódy, ale Portman vraj nesklamala. Určite ani módnych kritikov. V róbe Dior Couture podporila look divy starého Hollywoodu, ku ktorému sa často rada vracia.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #Cannes #Natalie Portman #Diane Kruger #Jane Fonda #Andie Macdowell #Maryland #Gus Van Sant #Cannes 2015 #veteránka

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...