Indická kráska v šatách za tisíce eur: Vyzerá ako operená pohroma!

Aj majster tesár sa občas utne. Dizajnérov toto porekadlo neobchádza. V prípade róby, ktorú si na pondelňajšiu premiéru obliekla indická kráska Sonam Kapoor, sa o inom ako pohrome hovoriť nedá.

19.05.2015 10:30
debata
zväčšiť Indická herečka Sonam Kapoor si na seba... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Sonam Kapoor Indická herečka Sonam Kapoor si na seba obliekla bizarnú kreáciu zdobenú perím z kolekcie Elie Saab Couture.

Kráska, ktorá je tvárou kozmetickej značky, sa objavila v Cannes na slávnostnej premiére animovaného filmu Inside Out a na túto príležitosť si vybrala šaty z couture kolekcie libanonského tvorcu Elieho Saaba. Ten je známy tým, že oblieka polovicu Hollywoodu a jeho róby považuje laická verejnosť za najkrajšie na svete.

Herečka Sonam Kapoor v kreácii od Elieho Saaba.
Boháčka Paris Hilton v pánskej spoločnosti.
+9Herec Samuel Le Bihan s manželkou prišli na...

V prípade veľkolepej plesovej toalety s masívnou sukňou, ktorá bola od vrchu po spodok pošívaná množstvom pštrosieho peria, však bude výsledok určite na diskusiu.

Nech Kapoor robila, čo chcela – pózovala o dušu a rozdávala úsmevy – nad jej odevnou voľbou zakrútil hlavou nejeden módny kritik. Šaty, ktorých zhotovenie zabralo v ateliéri Saaba niekoľko týždňov, boli síce prepracované, ale aj prehnané a priam gýčové. A na diskusných fórach, ktoré sledujú dianie na medzinárodnom festivale, sa objavili početné príspevky o módnej pohrome.

Herečka Andie MacDowell. Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Herečka Andie MacDowell. Herečka Andie MacDowell.

V tomto prípade omnoho viac zabodovala 57-ročná Kapoorovej kolegyňa – tiež ambasádorka kozmetického giganta v Cannes. Americká hviezda si tiež vybrala šaty u Saaba, ale jej oranžová kreácia s trblietavou výšivkou bola omnoho vyváženejšia a elegantnejšia. A dokonca aj viac sexi. Veď posúďťe sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Andie Macdowell #Cannes 2015 #Sonam Kapoor #Inside Out

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...