Do kín mieri Jurský svet! Na premiére boli krásky aj ošiaľ fanúšikov

Miliardy dolárov a obrovská popularita. Séria Jurassic Park bodovala pred rokmi a filmové štúdia veria, že zaboduje aj dnes.

10.06.2015 08:53
debata (2)
Herečka Anna Faris (v šatách Rubin Singer)... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Anna Faris (v šatách Rubin Singer) žiarila po boku manžela Chrisa Pratta. Herečka Anna Faris (v šatách Rubin Singer) žiarila po boku manžela Chrisa Pratta, ktorý stvárnil v Jurassic World hlavnú mužskú úlohu.

Do kín po celom svete vstúpi už čoskoro ďalší film, ktorý približuje stret človeka s pravekými monštrami, ktoré kedysi obývali planétu. Film Jurassic World mal svetovú premiéru v Los Angeles v utorok večer.

Herečka Bryce Dallas Howard na svetovej...
Lyžiarka Lindsey Vonn v odvážnych šatách na...
+12Herečka Anna Faris v minišatách Rubin Singer.

Titulné úlohy tentoraz v novinke získali herci Chris Pratt a Bryce Dallas Howardová a ani jeden z nich na červenom koberci nechýbal. Pozornosť pútali rovnakým dielom. Kým ryšavka, ktorá stvárňuje vedkyňu schopnú naklonovať akéhokoľvek dinosaura, sa predviedla ako zvodná dáma v šatách s rafinovaným výstrihom na hrudi aj chrbte, jej kolega zaujal najmä ženské fanúšičky. Prattova popularita extrémne vzrástla po úspechu filmu Strážcovia galaxie a zdá sa, že s Jurským svetom pôjde ešte vyššie.

Herečka Bryce Dallas Howard sa predviedla v... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Bryce Dallas Howard Herečka Bryce Dallas Howard sa predviedla v odvážnych šatách.

Hercovi robila spoločnosť jeho pôvabná a sympatická manželka Anna Faris, slovenským divákom známa najmä z parodickej série Scary Movie. V minišatách Rubin Singer predviedla štíhle nohy a pred objektívmi tiež nežné bozky so svojou polovičkou.

Svetová premiéra filmu prilákala aj kolumbijskú krásku Sofiu Vergaru, ktorá sa do spoločnosti vybrala so snúbencom Joeom Manganiellom. Dvojica bola tiež na roztrhanie. Najmä Vergaru žiadali fanúšikovia o podpis aj fotografie a ona im ochotne vyhovela.

Do slovenských kín vstúpi Jurský svet vo štvrtok 11. júna.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Sofia Vergara #Chris Pratt #Jurassic World #Bryce Dallas Howard

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...