Chlpatá Miley na druhej koľaji: Tentoraz sa prsila jej mama Tish!

Speváčka Miley Cyrus bola jednou z hlavných hviezd newyorskej benefície amfAR, ktorá prilákala množstvo známych tvárí. Provokatérku v neprehliadnuteľných šatách doplnili tentoraz aj rodičia.

17.06.2015 17:01
debata
Speváčka Miley Cyrus (v strede) s rodičmi -... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus (v strede) s rodičmi - otcom Billym Rayom Cyrusom a mamou Tish Cyrusovou.

A nastala zaujímavá situácia. Nebola to totiž Miley, kto v dvojici mama-dcéra pôsobil tentoraz odvážnejšie. Tish Cyrus, ktorá má slávnu dcéru s hudobníkom Billym Rayom Cyrusom, si na ceremoniál venovaný pomoci na boj s vírusom HIV obliekla šaty so sieťovaným živôtikom. V ňom sa celkom výrazne črtali jej ženské prednosti. Blonďatá štyridsiatnička sa však hrdo usmievala a predvádzala ich objektívom.

Herečka Laverne Cox vyzerala supersexi.
Partnerský pár Benjamin Maisani a moderátor...
+7Herečka Ellen Barkin tiež prišla podporiť...

Jej ratolesť a niekdajšiu hviezdu seriálu Hannah Montana na ceremoniál v centre New Yorku obliekol dizajnér Jeremy Scott z módneho domu Moschino. Ani Miley však neodišla bez toho, aby nevyvolala trošku rozruchu. Opäť to bolo jej neoholené podpazušie, ktoré si všimli reportéri a snažili sa ukoristiť záber, na ktorom by ho bolo dobre vidieť.

Herečka Laverne Cox vyzerala supersexi. Foto: SITA/AP, Dave Allocca
Laverne Cox Herečka Laverne Cox vyzerala supersexi.

Okrem (tak trošku bizarnej) rodinky Cyrusovcov sa však na akcii amfAR ukázali aj ďalšie známe tváre. Prišla napríklad televízna hviezda a bývalá modelka Heidi Klum, topmodelka Joan Smalls, herečka Sandra Bernhard či moderátor Anderson Cooper so svojím životným partnerom Benjaminom Maisanim.

Medzi pozvanými sa objavila aj Laverne Cox – transgender herečka, ktorá momentálne znovu hviezdi v seriáli Orange is the new black – už v jeho tretej sérii. Cox vo večerných šatách s rafinovanými prestrihmi vyzerala mimoriadne príťažlivo a pokojne by si vyslúžila titul najsexi dámy večera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #New York #párty #provokácia #amfar #Tish Cyrus

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...