Slávna modelka obieha Európu s novým filmom. Ohúri krásou i talentom

Madrid, Berlín, Paríž a Londýn - toľko zastávok má za pár dní za sebou modelka a herečka Cara Delevingne. Momentálne predstavuje filmovú novinku Papierové mestá.

20.06.2015 00:00
debata
Zľava: Herec Nat Wolff, modelka a herečka Cara... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Cara Delevingne a John Green Zľava: Herec Nat Wolff, modelka a herečka Cara Delevingne a a merický spisovateľ John Green spolu predstavili Papierové mestá v Paríži.

Dvadsaťdvaročná kráska, ktorá je múzou dizajnéra Karla Lagerfelda, dostala vo filme na motíve rovnomennej knihy od amerického spisovateľa Johna Greena titulnú rolu Margo. Prvé kritiky znejú nadšene. Hoci mnohí sa obávali, ako sa modelka presadí pred kamerou, členka bohatej britskej rodiny to vraj zvládla na výbornú. A mala pri tom aj veľa zábavy.

Zľava: Herec Nat Wolff, modelka a herečka Cara...
Modelka a herečka Cara Delevingne robila opičky...
+3Americký spisovateľ John Green a britská...

Počas londýnskeho stretnutia s novinármi sa Delevingne vyznala, že pri čítaní knihy a scenára mala zvláštny pocit. „Bolo tam toľko príbehov a vecí, ktorými si hrdinka prešla a s ktorými som sa celkom stotožnila. Našla som sa v nich,“ citoval modelku portál Sugarscape.com. Podľa nej majú s Margo spoločné to, že obe žijú veľmi inštinktívne a riadia sa vnútorným hlasom.

Herecká dvojica Nat Wolff, (vľavo) a Cara... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Nat Wolff, (vľavo) a Cara Delevingne Herecká dvojica Nat Wolff, (vľavo) a Cara Delevingne pózujú so spisovateľom Johnom Greenom.

Očarujúca Cara novinku predstavuje aj s hereckým kolegom Natom Wolffom a spisovateľom Johnom Greenom. Sprevádzali ju aj v Paríži, kde pózovali pri preslávenej Eiffelovke či v Londýne, kde očarila najmä sama Cara dokonalým vzhľadom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #herectvo #Cara Delevingne #Papierové mestá #hrdinka

+ Dostatok spánku je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Nemusíte spraviť všetko dokonalo, všetko sa časom...

+ Vyhľadávanie radosti vo všedných dňoch posilní dušu.
Pomôžte finančne ľuďom, ktorý sú menej šťastný, máte nato....