Krásna a miliónová! Mamička Mila Kunis žiarila ozdobená rubínmi

Hoci Mila Kunis sa momentálne viac sústreďuje na materské povinnosti než filmovú kariéru, našla si čas na malý výlet do Londýna. Tak trošku pracovný.

24.06.2015 15:01
debata
Herečka a ambasádorka značky Gemfields Mila... Foto: David M. Benett/Getty Images for Gemfields via Image.net
Mila Kunis Herečka a ambasádorka značky Gemfields Mila Kunis pózuje na predstavení kolekcie rubínov v Oranžérii v Londýne.

Ukrajinská rodáčka, ktorá odmalička žila v USA, pricestovala do Londýna ako ambasádorka klenotníckej značky Gemfields a zúčastnila sa na slávnostnom predstavení kolekcie rubínov z Mozambiku. Sama sa pred objektívmi predviedla ozdobená luxusnými šperkmi. K bielym šatám od Antonia Berardiho jej organizátori vybrali set náušníc s nádhernými rubínmi, prstene a náramok ozdobený presne 176 rubínmi z kolekcie Fabérge.

Klenotnícka firma sa pýši tým, že je lídrom v predaji spoločensky zodpovedných kolorovaných drahých kameňov. Ťažba jednotlivých drahokamov prebieha pod prísnymi kontrolami a ohľadom na udržanie zdrojov a etickosť celého procesu.

Herečka Mila Kunis bola ozdobená rubínovými... Foto: David M. Benett/Getty Images for Gemfields via Image.net
Mila Kunis Herečka Mila Kunis bola ozdobená rubínovými šperkmi z dielne Gemfields.

„Skutočne verím v misiu etického ťaženia a úplne som sa zamilovala do raritnosti, krásy a histórie smaragdov či rubínov. Je skutočným luxusom, ak môžete vlastniť klenoty a drahé kamene. A ak ste v pozícii, že si to môžete dovoliť, malo by byť dôležité upierať pozornosť aj na to, čo máte na sebe a odkiaľ to pochádza,“ uviedla hviezda v tlačovom vyhlásení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #šperky #Mila Kunis #klenoty #rubín #Gemfields

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...