Striptérsky hit sa vrátil! Premiéru ozdobili krásky, fanúšičky šaleli

Boli očakavaní hádam rovnako ako Christian Grey so svojou tajnou miestnosťou bolestivých rozkoší. A na svetovej premiére filmu Magic Mike XXL čakalo jej protagonistov naozaj vrelé prijatie.

26.06.2015 11:20
debata
Herec a scenárista Channing Tatum (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Channing Tatum (vľavo) a jeho manželka Jenna Dewan Tatum. Herec a scenárista Channing Tatum (vľavo) a jeho manželka Jenna Dewan Tatum.

Štvrtkový večer v Los Angeles sa niesol v znamení pokračovania filmového hitu zo sveta mužských striptérov a na hlavných hrdinov si prišlo počkať niekoľko stoviek rozbesnených fanúšičiek. Podpisy, fotenie, potlesk a skandovanie čakali na hlavného mužského predstaviteľa Channinga Tatuma, ktorý rozohráva opäť príbeh tanečníka a muža, ktorý po nociach blázni ženy svojimi tanečnými erotickými vystúpeniami.

Herec a scenárista Channing Tatum (vľavo) a...
Herečka Jada Pinkett Smith rozdáva autogramy na...
+21Herec a dídžej Stephen "tWitch" Boss a jeho...

Samozrejme, iba s Tatumom by asi film nemal taký úspech. Výdatnú pomoc mu na plátne poskytli aj kolegovia ako Joe Manganiello či Matt Bomer, ktorí nechýbali ani na štvrtkovom premietaní. Tentoraz však dostali silné slovo aj dámy.

Herečky Jada Pinkett Smith (vľavo) a Elizabeth... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jada Pinkett Smith (vľavo) a Elizabeth Banks Herečky Jada Pinkett Smith (vľavo) a Elizabeth Banks si zapózovali spoločne.

Hlavnú hrdinku stvárnila Amber Heard, manželka herca Johnnyho Deppa, ktorá dorazila vo fialovej kreácii od Monique Lhuillierovej. Akurát bez manžela. Toho nechala doma aj ďalšia posila hereckého tímu – 42-ročná Jada Pinkett Smith. V žltých šatách od Ermanna Scervina sa ochotne fotografovala s fanúšikmi a rozdávala autogramy, aby sa potom bavila v spoločnosti kolegyne Elizabeth Banksovej. Najstaršou ženskou členkou hereckého ansámblu je herečka Andie MacDowell. Aj vo veku 57 rokov však dokázala táto trojnásobná mama zažiariť po boku omnoho mladších kolegýň.

Herec Joe Manganiello a jeho snúbenica a... Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Herec Joe Manganiello a jeho snúbenica a kolegyňa Sofia Vergara. Herec Joe Manganiello a jeho snúbenica a kolegyňa Sofia Vergara.

Svetovú premiéru si nenechala ujsť ani kolumbijská kráska Sofia Vergara. Nie náhodou, je totiž zasnúbená s jedným z urastených „striptérov“ – hercom Joeom Manganiellom. Ktohovie, možno prišla dať všetkým najavo, že tento samec je už zadaný. A nechýbala ani manželka Channinga Tatuma, Jenna Dewan. V minišatách Reem Acra veľmi sexi. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Channing Tatum #film #Amber Heard #hit #striptér #Magic Mike XXL #Joe Manganiello #svetová

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...