Snáď si vybojovala večnú mladosť! Xena má 47, vyzerá stále rovnako

V slovenských končinách ju najviac preslávila bojovníčka Xena. Herečka Lucy Lawless ju stvárňovala niekoľko rokov. Ani dnes sa však akcie pred kamerami nevzdáva.

13.07.2015 07:00
debata
Herečka Lucy Lawless na filmovo-televíznom... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Lucy Lawless Herečka Lucy Lawless na filmovo-televíznom festivale San Diego Comic-Con.

Počas víkendu sa niekdajšia seriálová bojovníčka objavila na filmovom podujatí Comic Con v San Diegu, ktoré je pravidelne venované uvádzaniu a predstavovaniu nových či ešte len pripravovaných projektov s komiksovým základom. Nebol to však len nový projekt, čo pri Lawlessovej muselo zaujať médiá aj divákov.

Hoci herečka oslávila už 47. narodeniny, stále vyzerá výborne a vek akoby u nej vôbec neúradoval. Dôkazom sú aj zábery spred pätnástich rokov. Vtedy vyzerala Lawless takmer rovnako ako dnes. Sama vraj nejaký zvláštny recept na krásu nemá. Akurát sa snaží zostať fit, pretože väčšina úloh, ktoré jej zverujú, si to žiadajú. Aj po dvoch dekádach od Xeny.

Herečka Lucy Lawless na zábere z roku 2000. Foto: SHUTTERSTOCK
Lucy Lawless Herečka Lucy Lawless na zábere z roku 2000.

Po úspešných televíznych projektoch ako Salem, Agenti S.H.I.E.L.D. či seriáli Spartakus, ktorý sa pod taktovkou televíznej stanice STARZ dočkal niekoľkých sérií, sa 47-ročná hviezda vracia v ďalšom projekte. Tentoraz pôjde o zmes akcie a hororového žánru – desaťdielny projekt Ash vs. Evil Dead. Vychádza zo slávneho hororu od Sama Raimiho. A niekdajšia seriálová bojovníčka v ňom stvárni osudovú ženu menom Ruby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #vzhľad #Lucy Lawless #Comic Con #Xena

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...