Krásna Bond-girl na premiére nového filmu: Odhalila nohy aj bruško

Celému svetu ju predstavila bondovka, v ktorej si zahrala rolu osudovej ženy agenta 007. Odvtedy však stihla Gemma Arterton nakrútiť množstvo ďalších filmov.

11.08.2015 08:50
debata
Herečka Gemma Arterton na premiére filmu Gemma... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Gemma Arterton Herečka Gemma Arterton na premiére filmu Gemma Bovery.

Zatiaľ posledným je snímka Gemma Bovery, voľná adaptácia známej knihy Madame Bovary od Gustava Flauberta. Dvadsaťdeväťročná herečka ju minulý týždeň uviedla v rámci letného premietania v londýnskom Somerset House a od prvej chvíle bola stredobodom pozornosti.

Na premiéru si dlhonohá hnedovláska obliekla dvojdielnu kreáciu značky Saloni. Krátka sukňa s volánikom, k nej top odhaľujúci kúsok bruška a výrazné zelené sandáliky. Zo svojho povestného sexepílu nestratila táto dáma ani štipku. Skôr naopak.

Britská kráska Gemma Arterton kráča po schodoch... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Gemma Arterton Britská kráska Gemma Arterton kráča po schodoch v Somerset House v Londýne, kde sa konala premiéra jej nového filmu. Na sebe má kreáciu z dielne Saloni.

Arterton vyjadrila radosť z nového projektu a uviedla, že zahrať si v takomto príbehu bolo pre ňu veľmi zábavné a poučné zároveň. Posťažovala sa však tiež, že jej dal zabrať pes, s ktorým mala účinkovať v niekoľkých scénach.

„Nemala som ho veľmi v láske. Jeden deň sme mali trénovať, ako bude za mnou chodiť. Bolo to v Paríži a inštruktor mi povedal, aby som ho pustila na ulicu. Pes okamžite vbehol pod jedno luxusné auto. Naštastie sa mu nič nestalo, ale poriadne ma to vydesilo. Myslím, že som oveľa viac fanúšička mačiek ako psov,“ uviedla herečka pre Daily Mail.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pes #pôvab #Gemma Arterton #Gemma Bovery #dlhé nohy

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....