Seriálová hviezda sa nezdá: V 44 rokoch nosí výstrih, ktorý veľa neskrýva

Vďaka seriálu Empire sa z herečky Taraji P. Hensonovej stal nový miláčik amerických televíznych obrazoviek. Na párty televíznej stanice Fox počas uplynulého víkendu však zaujala aj inak ako len hereckým umením.

12.08.2015 00:00
debata
Herečka Taraji P. Henson v odvážnej kreácii... Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Taraji P. Henson Herečka Taraji P. Henson v odvážnej kreácii Cushnie et Ochs.

Seriálová hviezda si na večernú akciu obliekla odvážny model šiat z dielne značky Cushnie et Ochs, ktoré disponovali masívnym výstrihom. Ten bol taký odhaľujúci, že to vyzeralo akoby nositeľke mali prednosti každú chvíľu vykĺznuť. Samozrejme, na podobné situácie sú lepiace pásky, ktorými mala hviezda šaty starostlivo zachytené.

Herečka Nikki Reed na letnej párty TCA - Fox...
Herečka January Jones stavila na retro náladu.
+6Herečka Lea Michele si na párty obliekla...

Pri pohľade na provokujúcu afroamerickú herečku však tiež prekvapí informácia o jej skutočnom veku. Málokto by totiž asi tipoval, že Henson je matkou dospelého syna, ktorý tento rok oslávil už 21. narodeniny. Ona sama čoskoro dovŕši 45. narodeniny, no mnohí by jej hádali aj o desaťročie menej.

Rodáčka z Washingtonu tvrdí, že recept na mladosť sa skrýva najmä v myslení a prístupe k životu. A tiež vraj radosti z toho, čo človek v živote robí a čomu sa venuje. O tom, že herectvo bola správna voľba, nepresviedča v prípade herečky len úspešný seriál Empire, ale tiež napríklad nominácia na Oscara za výkon vo filme Podivuhodný prípad Benjamina Buttona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #sexi #výstrih #párty #odvážna #Taraji P. Henson

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...