FOTO: Hviezdy Divokých koní žúrovali. Takto odštartovali druhú sériu!

Televízia JOJ uvedie v pondelok 17. augusta druhú sériu rodinnej ságy Divoké kone. Exkluzívnu predpremiéru má za sebou prvá časť.

14.08.2015 11:10
debata (1)
ÚStredná dvojica seriálu Divoké kone - herečka... Foto: SITA, Ján Slovák
herečka Monika Šagátová a herec Ján Dobrík. ÚStredná dvojica seriálu Divoké kone - herečka Monika Šagátová a herec Ján Dobrík.

Tvorcovia a jednotlivé tváre úspešného seriálového projektu sa zišlo vo štvrtok večer v jednom z luxusných bratislavských hotelov, aby spoločne absolvovali predpremiéru prvej časti z novej série. Nenechali si ju ujsť predstavitelia ústrednej dvojice Monika Šagátová a Ján Dobrík, ale nechýbala ani Alena Ďuránová či Ivan Romančík a Leopold Haverl.

ÚStredná dvojica seriálu Divoké kone - herečka...
Spoločná fotografia tvorcov po skončení...
+9Zľava: Producent Paľo Polner, režisér Braňo...

Ako prezradila producentka seriálu Danica Haláková, nosnou témou nových častí má byť odpustenie. „Zatiaľ čo na jar sme odhaľovali tajomstvá, hriechy a prehrešky hlavných hrdinov, v jesennej sérii musia postavy nájsť silu odpúšťať tým, ktorí im ublížili, neľpieť na krivdách z minulosti a ísť ďalej. Len tak sa budú môcť vykúpiť zo svojich hriechov,“ priblížila Haláková.

„Hráme sa tentoraz s témou, že nie vždy je všetko tak, ako to vyzerá a udalosti, ktoré sa stali v minulosti, sa môžu prerozprávať z rôznych uhlov pohľadu. Chceme s divákom hrať hru,“ dodala. Podtitulom druhej série je preto podľa nej heslo „Všetko je inak“.

zväčšiť Spoločná fotografia tvorcov po skončení... Foto: SITA, Ján Slovák
Divoké kone Spoločná fotografia tvorcov po skončení exkluzívnej predpremiéry prvej časti druhej série rodinnej ságy Divoké kone.

Hlavným zdrojom peripetií, zápletiek a komických situácií v nadchádzajúcich častiach má byť príchod filmárov, ktorí si statok vybrali ako lokáciu na nakrúcanie dobovej rozprávky. Do deja seriálu vstúpi šesť nových postáv a núdza nebude ani o ďalšie zvieratá. Diváčkam a divákom sa predstaví žrebec Melenas, týraný kôň Sultán a somár Fatima.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #Divoké kone #Monika Śagátová #Ján Dobrík

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...