Vydatá Aniston prvýkrát od svadby: Ukázala obrúčku aj sexi figúru!

Po medových týždňoch, ktoré strávila čerstvá novomanželka - herečka Jennifer Aniston s partnerom Justinom Therouxom na ostrove Bora Bora, sa už vrátila k pracovným povinnostiam. Medzi ne patrila aj slávnostná premiéra novej komédie.

20.08.2015 12:00
debata
Herečka Jennifer Aniston sa na premiére komédie... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston sa na premiére komédie She's Funny That Way objavila prvýkrát od nečakanej svadby s partnerom Justinom Therouxom. Prišla v kreácii od Rolanda Moureta.

Práve premietanie snímky She's funny that way si 46-ročná herečka vybrala za miesto na prvé oficiálne stretnutie s médiami ako vydatá dáma. Niet teda divu, že bola v centre pozornosti a na roztrhanie.

Zľava: Imogen Poots, Peter Bogdanovich,...
Herečka Lucy Punch na premiére filmu She's...
+3Herec Owen Wilson na premiére komédie She's...

Herečka v čiernom nohavicovom overale od Rolanda Moureta predvádzala ukážkovú figúru, ale fotografov zaujímala aj jej rúčka. Ako inak, kvôli obrúčke. Herečka ju predvádzala hrdo a s úsmevom. S Therouxom randili bezmála štyri roky a nečakaná svadba, ktorá sa uskutočnila začiatkom augusta sa konala len pár dní pred hercovými narodeninami.

Po návrate z Bora Bora sa obaja novomanželia vrátili k pracovným povinnostiam. Kým Theroux pokračuje v nakrúcaní ďalších častí druhej série projektu HBO Pozostalí, Aniston plánuje nakrúcať dva nové filmy.

Obrúčka na prste čerstvo vydatej herečky... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Aniston Obrúčka na prste čerstvo vydatej herečky Jennifer Aniston.

Vo filmovej novinke She's funny that way si po boku Anistonovej zahral jej dlhoročný kamarát a kolega Owen Wilson, ale tiež herečky Imogen Poots či Holland Roden.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Aniston #manželka #obrúčka

+ Dopĺňajte svojmu telu neustále vitamíny, prospeje vám to,
Kreativita v práci vám otvorí nové príležitosti,...

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...