Najsexi prsia konečne odhalené! Krásna Ratajkowski žiarila na premiére

Doposiaľ sa skôr zahaľovala, ale na losangeleskej premiére novinky We Are Your Friends herečka a modelka Emily Ratajkowski určite potešila mnohých fanúšikov jej fyzickej krásy.

21.08.2015 13:57
debata
Herečka a modelka Emily Ratajkowski. Foto: SITA/AP, John Salangsang
Herečka a modelka Emily Ratajkowski. Herečka a modelka Emily Ratajkowski.

Dvadsaťštyriročná brunetka, ktorá je hlavnou ženskou hviezdou filmovej novinky v réžii Maxa Josepha, sa objavila na červenom koberci vo večernej kreácii z dielne Marie Lucie Hohan. Pudrové šaty s vysokým rozparkom a hlbokým dekoltom nenechali z predností tejto krásky veľa ukryté. Najmä výstrih musel pútať pozornosť mnohých pánov, Emily si v minulosti získala svetovú pozornosť odvážnym tancom v klipe Blurred Lines, kde bola takmer nahá. Nedávno sa však priznala, že ak by dostala podobnú ponuku dnes, asi by odmietla.

Herecká dvojica Zac Efron a Emily Ratajkowski...
Režisér Max Joseph (tretí zľava) - režisér...
+3Herečka Emily Ratajkowski sa predviedla v...

Kolega príťažlivej dámy, herec Zac Efron na akcii tiež nechýbal, pričom aj na neho čakala početná fanúšikovská základňa. Jačiace fanúšičky, mnohé ešte z čias High School Musical, Efron uspokojil autogramami či fotkami na mobil.

Pre média prezradil, že si nakrúcanie filmu We are your friends veľmi užil. Práca totiž prebiehala v prostredí San Fernando Valley, ktoré dôverne poznal. „Nakrúcali sme okolo domu, do ktorého som občas chodieval ako sedemnásťročný fagan. Dokonca sme filmovali v mojich obľúbených reštauráciach. Ako som poznal každú lokáciu, jednotlivé miesta mi pripomínali moje 17-ročné ja,“ citoval herca portál E!News.com.

Herecká dvojica Zac Efron a Emily Ratajkowski... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zac Efron a Emily Ratajkowski Herecká dvojica Zac Efron a Emily Ratajkowski sú hlavnými hrdinami filmovej novinky We Are Your Friends.

Efron musel pre úlohu aj schudnúť a ako uviedol, nebolo to pre neho jednoduché. „Trochu som upravil jedálniček a prestal som dvíhať veľké váhy v posilňovni. Behával som každý den. Ale ku koncu filmovania ma už bolievali kolená. Behanie je fakt ťažké,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Zac Efron #Emily Ratajkowski #We are your friends

+ Zmeny vo vašej strave prinášajú novú energiu a vitalitu.
Investície času a energie do práce sa vyplatia...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...