Dokonalé krivky, nádherné róby: Tieto krásky ozdobili módny večer

V metropole Česka sa pred pár dňami konal už 24. ročník známej modelingovej súťaže. Nemohli na nej chýbať ani známe tváre a prominentní hostia. Boli to však práve modelky, ktoré uchvátili najviac.

05.09.2015 12:00
debata
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v... Foto: Elite Model Managment
Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v šatách Blumarine.

Slovenka Michaela Kocianová, ktorá priletela do Prahy z Los Angeles, bola od prvého momentu neprehliadnuteľná. Odvážny výstrih zdôraznil jej sexi dekolt, trblietavý prúžkovaný vzor na čiernom základe vzdušnej a pompéznej róby Blumarine priťahoval zrak hostí aj fotografov. Rodáčka z Trenčína dokázala, že v sebe nosí gény skutočnej topmodelky. A profesionálne pózovala pred objektívmi s dokonalým úsmevom a bezchybnou vizážou.

Víťazi 24. ročníka súťaže Schwarzkopf Elite...
Top úderka z agentúry Elite Model Managment.
+30Topmodelka Tereza Maxová.

Na sexi model v tento večer stavila aj česká modelka Zuzana Stráská – čierny nohavicový komplet z dielne La Perla odhaľoval pod čipkovanými nohavicami ukážkové nohy plavovlasej krásky. Aj Slovenka Adriana Čerňanová, ktorá bola v minulosti tvárou značky Wonderbra, sa v oranžovej kreácii Versace stala jednou z očarujúcich a sexi žien večera.

Topmodelka Tereza Maxová. Foto: Elite Model Managment.
Topmodelka Tereza Maxová. Topmodelka Tereza Maxová.

Lenže, kým spomenuté dámy majú ešte ďaleko pred tridsiatkou, bezmála o dve desaťročia staršia je česká kráska, bývalá topmodelka a filantropka Tereza Maxová. Jedným dychom treba dodať, že to vôbec nevidieť. Trojnásobná mama v čiernej róbe Versace s odhalenými ramenami a dokonale vytvarovanou siluetou patrila medzi najkrajšie ženy večera. Plavovláska s typickým úsmevom, ktorý si už užili titulky najslávnejších módnych magazínov, vyzerá akoby sa u nej zastavil čas.

Z New Yorku pricestovala na finále Slovenka... Foto: Elite Model Managment
Adriana Čerňanová Z New Yorku pricestovala na finále Slovenka Adriana Čerňanová.

Pôvab a mladistvý vzhľad – to sú prívlastky, ktoré platia aj pre ďalšiu českú „veteránku“ modelingového sveta – Pavlínu Němcovú. Ambasádorka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre Česko sa objavila na stredajšom finálovom gala v jednoduchých červených večerných šatách. Hoci trošku zaostala v tieni spomenutých kolegýň, jej osobnosť nemohla zostať prehliadnutá. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Kocianová #Tereza Maxová #Adriana Čerňanová #Elite Model Look 2015

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....