Taká spokojná už dlho nebola: Krásna Kristen otáčala hlavy na festivale

Boli časy, keď ju médiá kritizovali, že je nevrlá, nepríjemná a vôbec sa neusmieva. Herečka Kristen Stewart však, zdá sa, prežíva teraz celkom iné obdobie.

07.09.2015 16:11
debata
Režisér Drake Doremus (vľavo) s hercami Kristen... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Drake Doremus (vľavo) s hercami Kristen Stewart a Nicholas Houltom Režisér Drake Doremus (vľavo) s hercami Kristen Stewart a Nicholas Houltom v Benátkach.

Keď sa niekdajšia hviezda série Twilight objavila cez víkend v Benátkach, úsmev jej z pier takmer nezmizol. Už pri prvom stretnutí s novinármi, počas popoludňajšej tlačovej konferencii, herečka ochotne odpovedala na otázky a pózovala v nohavicovom komplete Chanel.

O pár hodín neskôr sa Stewart objavila aj na červenom koberci a tam ju už mohli fotografi aj fanúšikovia vidieť v rozkošnej kreácii Chanel Couture zo strieborného dišesu pošívaného najjemnejšou francúzskou čipkou. Stewart vyzerala veľmi pôvabne a spokojne.

Zľava: Herci Eddie Redmayne, Matthias...
Herec Eddie Redmayne.
+16Zľava: Herečka Amber Heard, režisér Tom Hooper...

Dvadsaťpäťročná herečka tvrdí, že to, ako vyzerá, je len odrazom jej nálad. „Nosím svoje srdce na tvári. V nej sa vždy ukáže, ako sa cítim. Ak mám zlé chvíle, uvidíte to,“ komentovala.

Dôvodom toho, prečo vyzerá spokojne, by však mohol byť aj údajný románik – a to nie s hocikým, ale kolegom Nicholasom Houltom, s ktorým v Benátkach predstavovali novinku Equals.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Benátky #úsmev #Kristen Stewart #románik #spokojnosť #city

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...