Nádherná Portman v Toronte: Kráska žiarila v čipke, bodovala aj Watts

Filmový festival v Toronte vo štvrtok večer odštartoval premiérou filmu Demolition s hercom Jakeom Gyllenhaalom v hlavnej úlohe.

11.09.2015 13:40
debata
Herečka Natalie Portman predstavila v Toronte... Foto: SITA/AP, Chris Young
Natalie Portman Herečka Natalie Portman predstavila v Toronte svoj režijný debut A Tale of Love and Darkness. A žiarila v kreácii Lanvin.

Hoci sympatický a talentovaný Američan vzbudil veľkú pozornosť v dave nadšených fanúšičiek, pozornosť fotografov patrila najmä príťažlivým dámam. A tie tiež na slávnostnom štarte podujatia nechýbali.

Herečka Natalie Portman predstavila v Toronte...
Herečka Naomi Watts na premiére filmu...
+3Herec Jake Gyllenhaal uviedol v Toronte film...

Jednou z nich bola aj Gyllenhaalova filmová kolegyňa Naomi Watts, ktorá si vo filme Demolition zahrala ženu, zachraňujúcu rozpadajúci sa život niekdajšieho úspešného bankového makléra. Na červený koberec vstúpila v telových šatách s kaskádou volánov od francúzskeho ateliéru Balmain a vyzerala mladistvo a pôvabne.

Herečka Naomi Watts na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Frank Gunn
Naomi Watts Herečka Naomi Watts na premiére filmu Demolition na festivale v Toronte. Oblečená do šiat Balmain.

Telová voľba, teda voľba šiat neutrálneho tónu, patrila aj herečke Natalie Portmanovej, ktorá sa v Toronte objavila ako režisérka. Uviedla tu totiž svoj debut A tale of love and darkness. Na stretnutie s médiami si obliekla čipkovanú kreáciu z dielne Lanvin ozdobenú výraznou štrasovou brošňou na pleci aj páse. Výrazný rúž a prirodzený pôvab tejto držiteľky Oscara z nej spravili kráľovnú štvrtkovej noci.

Spolupracovníčka Pravdy Barbora Dudinská sa zúčastnila aj na soireé s Portmanovou, ktoré sa konalo ešte v stredu podvečer. V sobotňajšom vydaní denníka Pravda si môžete prečítať, čo herečka porozprávala o svojej hereckej práci či režisérskych ambíciách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Toronto #Naomi Watts #Natalie Portman #Jake Gyllenhaal

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...