Bez chlapa stále krajšia! Sienna Miller opäť bodovala, oslnila v Londýne

Hovorí sa, že ženy po rozpade vzťahu začnú buď chradnúť alebo prekvitať. Zdá sa, že v prípade herečky Sienny Millerovej platí to druhé.

12.10.2015 09:50
Herečka Sienna Miller na premiére filmu... Foto: ,
Herečka Sienna Miller na premiére filmu High-Rise v Londýne.
debata

Americká rodáčka, ktorá žije vo Veľkej Británii, sa po tohtoročnom nečakanom rozchode s partnerom Tomom Sturridgeom objavuje v spoločnosti výlučne sama. Ale vždy vyzerá ukážkovo. Na londýnskej premiére filmu High-Rise, ktorá sa konala v piatok večer v rámci filmového festivalu, blondínka zažiarila v smotanovej kreácii. Pohľad na ňu bol pohladením pre oči.

Miller vždy patrila medzi štýlové dámy, čo ocenili aj magazíny ako Vogue alebo Elle. S pribúdajúcim vekom jej však akoby pribudlo aj charizmy a vnútornej vyrovnanosti.

Herečka Sienna Miller na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Herečka Sienna Miller na premiére filmu High-Rise v Londýne. Herečka Sienna Miller na premiére filmu High-Rise v Londýne.

Herečka sa pritom len nedávno zaradila do spoločnosti kolegýň, ktoré sa otvorene a nahlas pýtajú na to, prečo stále v Hollywoode panuje nerovnosť. Prezradila, že v minulosti odmietla účinkovanie v divadelnej hre, pretože jej chceli dať výrazne nižší plat než jej mužskému kolegovi. „Niekedy treba robiť aj obete. A táto bola dôležitá,“ skonštatovala hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Sienna Miller #High-Rise

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...