Maratón akcií, ona stále krajšia a krajšia! Kruger očarila v New Yorku

Krásna herečka Diane Kruger za uplynulé dni stihla niekoľko výnimočných spoločenských podujatí. Tentoraz bez priateľa Joshuu Jacksona.

26.10.2015 00:00
debata
Herečka Diane Kruger si tiež na uvedenie... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Diane Kruger Herečka Diane Kruger si tiež na uvedenie kolekcie Balmain x H&M obliekla model z tejto limitovanej kolekcie.

Hrdina seriálu Aféra má plné ruky práce s nakrúcaním a kým sa jeho očarujúca plavovlasá láska objavovala v New Yorku, on zotrval v Los Angeles na nakrúcaní. Počas nedávneho rozhovoru prezradil, že hoci je Diane veľkou fanúšičkou a podporovateľkou jeho práce, výsledky si spoločne nepozerajú.

Platí to aj pri seriáli Aféra, v ktorom Jackson stvárňuje súčasť vzťahového trojuholníka. „Mám pocit, že by to prinieslo veľa nepríjemných konverzácií o tom, čo sa stane ďalej,“ vysvetlil v relácii The Today Show. „Robíme to skrátka tak, že si seriál pozrieme každý sám. Potom neskôr sa o ňom pozhovárame,“ doplnil Jackson.

Herečka Diane Kruger. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Diane Kruger. Herečka Diane Kruger.

Blondínka, ktorá bola kedysi múzou značky Chanel, sa zase vyjadrila, že práca jej partnera v úspešnom a kritikmi oceňovanom seriáli je pre ňu veľkým vzorom a zdrojom radosti. Pri každej možnej príležitosti nezabudne podporiť Jacksona aj medzi vlastnými fanúšikmi – napríklad na Instagrame.

Herečka Diane Kruger na akcii Golden Heart... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Diane Kruger Herečka Diane Kruger na akcii Golden Heart Awards v šatách od Michaela Korsa.

Posledné dni však patrili Diane ako módnej ikone. Herečka absolvovala maratón spoločenských akcií – odštartovalo to akciou Golden Heart Awards, kde sa objavila v kreácii od Michaela Korsa. Nasledovalo veľkolepé uvedenie kolekcie Balmain X H&M, kde blondínku, ako inak, obliekli do najnovšej limitovanej kolekcie. Záber týždňa patril akcii Fashion Group International Gala. Diane sa predviedla v modeli od Jasona Wu. Viac foto v článku a galérii.

Herečka Meryl Streep a dizajnér Alber Elbaz z...
Herečka Jessica Biel v šatách Dolce & Gabbana.
+6Herečka Diane Kruger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #akcia #móda #New York #seriál #Diane Kruger #Joshua Jackson

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...