Krásna Miller žiarila na premiére. Ale pozor na ňu, nebojí sa brániť!

Filmovú novinku pod názvom Dokonalý šéf v týchto dňoch promujú hlavní predstavitelia - herečka Sienna Miller a herec Bradley Cooper. Zastavili sa aj v Londýne.

30.10.2015 00:00
Sienna Miller Foto: ,
Herečka Sienna Miller na londýnskej premiére filmu Dokonalý šéf.
debata

Práve tam sa v stredu konala slávnostná premiéra, na ktorej 33-ročná blondínka zažiarila v kreácii od Marca Jacobsa. Miller sa s Cooperom stretla už pri práci na filme Americký ostreľovač v réžii Clinta Eastwooda. Tentoraz sa však prostredie trošku zmenilo. Obaja sa ocitli pred kamerami v kuchyni vychytenej reštaurácie.

Sienna Miller a jej kolega Bradley Cooper... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Sienna Miller a jej kolega Bradley Cooper Sienna Miller a jej kolega Bradley Cooper spoločne predstavili film Dokonalý šéf v Londýne.

Sama Miller vraj kedysi prácu v reštaurácii skúsila. Vydržala však len jeden deň. „Bola som v kuchyni a majiteľ prišiel ku mne a plesol ma po zadku. Tak som na neho prevrátila tanier s cestovinami,“ prezradila blondínka v talk-šou Stephena Colberta. Následne ju vraj okamžite vyhodili.

Našťastie stala sa z nej úspešná herečka a s novinkou Dokonalý šéf sa jej podarilo opäť presvedčiť aj o hereckých kvalitách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Sienna Miller #reštaurácia #Dokonalý šéf

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...