Lužinská priam kvitne, Müllerová opäť boduje. Ale Tine to nevyšlo!

Október bol mesiacom bohatým na módne podujatie. A nielen tie. Už tradične sa jeseň v hlavnom meste nesie v duchu spoločenských akcií a podujatí, kde si podávajú ruky známe tváre.

02.11.2015 11:56
debata (1)
Speváčka a herečka Lucia Lužinská. Foto: HERIAL
Lucia Lužinská Speváčka a herečka Lucia Lužinská.

Medzi také patril aj minulotýždňové uvedenie nového parfumu známej kozmetickej značky či stretnutie dámskeho klubu Herial, ktoré sa konalo pred pár týždňami. Na oboch nechýbali už spomenutí prominenti. A my sa opäť trochu mrkneme na ich módnu výbavu.

Speváčka a herečka Lucia Lužinská.
Spisovateľka Tamara Heribanová na akcii Herial...
+15Moderátorka Herial Ladies Clubu - Hana Rapantová.

Začať možno od Lucie Lužinskej. Speváčka, herečka a matka totiž stíha aj večerné akcie a nechýbala ani jednej zo spomenutých. Zakaždým trochu iná, ale oba razy veľmi elegantná a pôvabná. Osobne si myslím, že k naturelu Lužinskej viac pasujú kvetinové vzory šiat s náladou 50-tych rokov, aké predviedla na návšteve Herial Clubu. Mala kabelka do ruky, sandáliky v zlatej farbe či visiace náušnice boli bez problémov, rovnako aj optimistická vizáž dokorenená úsmevom.

Moderátorka Herial Ladies Clubu - Hana Rapantová. Foto: HERIAL
Hana Rapantová Moderátorka Herial Ladies Clubu - Hana Rapantová.

Na krste nového parfumu sa Lužinská objavila v šatách s trojštvrťovými rukávmi vo farbe marsaly. Pútavo pôsobil odvážny dekolt, ktorý však vyvažoval a umierňoval kožený pruh pod prsami. Čistota dekoltu, nezaťažená šperkmi, bola dobrou voľbou.

Aj moderátorka Hana Rapantová sa objavila na oboch podujatiach. Čierna je zjavne jednou z jej obľúbených farieb. Kým na voňavej párty predviedla ľahké šaty s jemne zdvihnutým driekom a voľnejšou sukňou, ako moderátorka Herial Clubu sa pred hostí postavila v tubovom modeli tesne pod kolená, ktorého živôtik zdobili krištály. Oba looky doplnili lakované čierne lodičky s remienkom okolo členku. Práve ten by však mohla Rapantová zvážiť. Opticky pôsobí trochu nepatrične.

Moderátorka Soňa Müllerová. Foto: AVON
Moderátorka Soňa Müllerová. Moderátorka Soňa Müllerová.

Už tradične patrila medzi najlepšie oblečené dámy uplynulých dní moderátorka Soňa Müllerová. Nenútenosť, s akou prezentuje rôznorodé kusy odevov, je základom. Osobný pôvab a ochota siahnuť aj po odvážnejších kombináciach nadstavbou. Na voňavej párty pritom stačilo málo. Kontrast čiernej s trblietavou výšivkou rukávov, kontrast matu lodičiek, pančúch a zamatového základu šiat s leskom aplikácie. Výsledok bol ukážkový.

Pôvabná bola aj moderátorka Soňa Skoncová, ktorej na to stačil jednoduchý model čierneho overalu so širokými nohavicami. Efektne pôsobili šnurovacie sandálky na nohách a výrazný, femme fataleovský rúž na perách.

Speváčka Tina sa vrátila do spoločnosti a na... Foto: AVON
Tina Speváčka Tina sa vrátila do spoločnosti a na pódium po vyše ročnej pauze.

Sklamaním však bola speváčka Tina, ktorá si na návrat pred publikum po bezmála ročnej prestávke vzala asi až priležérnu kombináciu úpletov a elastických materiálov doplnených turbanom s kvetinovým vzorom. Samotná ozdoba hlavy bola najzaujímavejším kúskom, ale od pása nadol už módna voľba pripomínala skôr domácu garderóbu. Členkové čižmičky na klinovom podpätku tiež nezafungovali. K drobnej postave speváčky sa veľmi nehodia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #krst #Lucia Lužinská #vôňa #Herial #Soňa Müllerová #Tina #celebrity #Soňa Skoncová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...