Taká sexi už dávno nebola! Lawrence odhalila prsia rafinovane...

Po Berlíne sa hviezdy z Hier o život presunuli do Londýna. Vo štvrtok večer sa tam konala slávnostná premiéra záverečného filmu populárnej ságy.

06.11.2015 11:48
debata (3)
Herečka Jennifer Lawrence predviedla mimoriadne... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence predviedla mimoriadne zvodný look na premiére v Londýne.

Na červenom koberci sa opäť objavila väčšina hlavných hrdinov príbehu, ktorý vznikol na základe knižnej predlohy a opäť si najviac pozornosti pre seba ukradla herečka Jennifer Lawrence. V kreácii Dior Couture vyzerala ešte viac sexi než na berlínskej premiére. Hoci výstrih na dekolte nebol výrazný, tentoraz nádych zvodnosti ponúkali hlboké výstrihy po bokoch. A Lawrenceovej obrysy kriviek pôsobili v nich naozaj zvodne.

Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior...
Herečka Nathalie Dormer pózuje fotografom.
+9Herec Donald Sutheland.

Plavovlasá herečka, ktorá v Hrách o život stvárnila Katniss Everdeenovú, sa už čoskoro pustí do nakrúcania filmovej komédie s Amy Schumerovej – populárnou herečkou a komičkou, s ktorou sa spoznali v priebehu tohto roka. Pre médiá uviedla, že pôjde o zaujímavý príbeh dvoch sestier, z ktorých jedna túži splniť si životný sen a stať sa letuškou a druhá má poriadne rozbúraný súkromný život a nevie, čo vlastne chce.

zväčšiť Zľava: Herečky Gwendoline Christie, Natalie... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Zľava: Herečky Gwendoline Christie, Natalie Dormer, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Julianne Moore a v popredí ich kolega Woody Harrelson. Zľava: Herečky Gwendoline Christie, Natalie Dormer, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Julianne Moore a v popredí ich kolega Woody Harrelson.

Nasledujúce dni však bude ešte držiteľka Oscara žiť práve záverečným dielom filmovej ságy Hry o život. A spolu s ňou aj kolegovia Liam Hemsworth, Josh Hutcherson či Julianne Moore alebo Elizabeth Banks. Všetkých nájdete v galérii z londýnskej premiéry.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Jennifer Lawrence #Hry o život #sexi #pôvab

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...