Slávny moderátor ako zamilovaný školák: Tento muž je jeho láska!

Jeden z najznámejších amerických moderátorov Anderson Cooper priznal svoju homosexuálnu orientáciu už pred pár rokmi. Zanedlho na to aj partnera Benjamina Maisaniho.

07.11.2015 00:00
debata (9)
Moderátor a politický komentátor Anderson... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Anderson Cooper a Benjamin Maisani Moderátor a politický komentátor Anderson Cooper (vpravo) so svojím životným partnerom Benjaminom Maisanim.

Dvojica sa objavuje na spoločenských podujatiach len sporadicky, paparazzovia ich občas odfotografujú počas prechádzok na ulici alebo pri odchode z posilňovne. Aj preto určite americké médiá zaujalo, že na tohtotýždňovej párty nadácie Eltona Johna sa partneri konečne prezentovali aj intímnym gestom. Na akciu dorazili spoločne sa držiac za ruky.

Štyridsaťsedemročný Cooper tvorí pár s majiteľom siete newyorských nočných klubov už niekoľko rokov, no doposiaľ sa veľmi často neukazovali na akciách sledovaných médiami. Maisani v roku 2014 uviedol, že nikdy nemal záujem o pozornosť verejnosti. „Nikdy som nad tým nerozmýšľal, nikdy som netúžil stať sa celebritou. Vedel som, že by som sa mal mať na pozore od prvej chvíle – skôr než sa tá pozornosť dostane mimo moju kontrolu,“ vyhlásil pre magazín French Morning.

Zdá sa, že odvtedy svoje slová trochu prehodnotil. Alebo sa ukázal ako milujúci partner, ktorý je ochotný svoju polovičku podporiť. Cooper totiž dlhodobo podporuje projekty na zrovnoprávnenie gay komunity.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #ruky #pár #nadácia #gesto #Anderson Cooper #Benjamin Maisani

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...