Osudová Bond-girl! Toto je jeho žena života, krásou vyráža dych

Herca Daniela Craiga spájajú s mnohými krásnymi ženami ako predstaviteľa agenta Jamesa Bonda. V súkromí má však "bond-girl" len jednu.

16.11.2015 00:00
debata
Na akcii nechýbali ani manželia Daniel Craig a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Na akcii nechýbali ani manželia Daniel Craig a Rachel Weisz. Na akcii nechýbali ani manželia Daniel Craig a Rachel Weisz.

Reč je o Craigovej manželke a kolegyni – herečke Rachel Weiszovej, s ktorou sa 47-ročný Brit dal dohromady pred pár rokmi. Ich románik a nečakaná svadba prekvapila filmový svet, keďže dovtedy málokto tušil, že by sa títo dvaja vôbec poznali. Weisz navyše bola dlhoročnou partnerkou režiséra Daniela Aronofskeho, s ktorým má aj dieťa. Lenže, život sa mení a láska vybuchuje nečakane. V prípade Craiga a Weiszovej to bolo presne tak.

Aj po niekoľkých rokoch však hollywoodska dvojica vyzerá akoby práve prežívala medové týždne. Na sobotňajšom vyhlásení cien Governors Awards bola ich zamilovanosť a manželská náklonnosť neprehliadnuteľná. A v centre záujmu nebolo len iskrenie bondovského páru, ale aj pôvab nežnejšej polovičky.

Weisz sa totiž na akcii objavila v pompéznych šatách z dielne Oscar de la Renta vyšívaných červenou flitrovanou výšivkou. Vyzerala nesmierne elegantne a zároveň aj mladistvo, čo pri jej veku 45 rokov vždy zarazí. Vyzerá totiž o dobrých desať rokov mladšie. Ktohovie, možno to robí prítomnosť agenta Jej veličenstva v jednej domácnosti.

Herečka Helen Mirren.
Herec Finn Wittrock.
+19Herec Idris Elba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #manželstvo #Daniel Craig #Rachel Weisz

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...