Fešák Hemsworth na premiére v Londýne: Avengers je vďačný za veľa

Titul najsexi muža planéty mu síce prebral futbalový veterán David Beckham, ale o fanúšičky nemal herec Chris Hemsworth núdzu ani na londýnskej premiére nového filmu.

03.12.2015 14:35
debata
Herec Chris Hemsworth na premiére filmu In The... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Chris Hemsworth Herec Chris Hemsworth na premiére filmu In The Heart Of The Sea.

Tridsaťdvaročný rodák z Austrálie, ktorého svet pozná najmä ako Thora z rovnomennej série filmov a tiež série Avengers, predstavil v hlavnom meste Veľkej Británie snímku In the heart of the sea na základe skutočného príbehu stroskotancov z rybárskej lode zo začiatku 19. storočia.

Na červenom koberci v Londýne však už žiadni stroskotanci spálení od slnka a vyčerpaní únavou neboli. Samotný Hemsworth dorazil v elegantnom sivom obleku a rozdával svoje modrooké pohľady aj úsmevy okolo.

Nedávno sa v rozhovore pre magazín Vanity Fair vyznal, že si dobre uvedomuje, aké šťastie má, že sa stal súčasťou komerčného projektu o Avengers. „Je to ako vysnený scenár. Mám túto vec, ktorá ma udržuje v pozornosti a robí ma relevantným v rámci biznisu a pritom stále môžem robiť pomedzi nakrúcanie aj ďalšie veci, robiť pár filmov, ktoré nikoho nezaujímajú, ale pre mňa sú tiež cenné,“ vyhlásil šťastný trojnásobný otec, ktorého manželkou je španielska kráska Elsa Pataky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Chris Hemsworth #úspech #Avengers

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....