Hurajová či Straková bodujú ako dámy, Lužinská okúzlila úsmevom

Známe slovenské ženy sa už tradične pred pár dňami stretli v dámskom klube. Nechýbala Lucia Lužinská, Lucia Hurajová či Barbora Rakovská.

10.12.2015 17:09
debata (1)
Herečka Lucia Hurajová. Foto: HERIAL
Herečka Lucia Hurajová. Herečka Lucia Hurajová.

Známe tváre boli len časťou početného publika, ktoré si prišlo užiť jubilejný tridsiaty Herial Ladies Club, ale ako to už býva – pozornosť sa sústreďovala práve na ne. A hoci táto akcia sa nesie v nenútenom a uvoľnenom duchu, vždy je zaujímavé sledovať, ako sa tváre z obrazovky či časopisov vyparádili.

Zľava: Ada Straková, Alena Heribanová a Lucia...
Na jubilejnom 30: Herial Ladies Clube nechýbala...
+9Zľava: Lenka Šoóšová, Hana Rapantová, Barbara...

Inšpiratívna jednoduchosť s úderným detailom sa tentoraz podarila už spomenutej Lucii Hurajovej, ktorá v bielych šatách s trojštvrťovými rukávmi pôsobila veľmi nežne a mladistvo. Detail v podobe výraznejšieho náhrdelníka s príveskom či drobnej kabelky do ruky a čiernych lodičiek celkový dojem vyladil do bezchybnej podoby.

Jednoliata farebnosť môže pôsobiť až príliš nudne, ale nebol to ani prípad Hurajovej, ani moderátorky Ady Strakovej. Tá sa v čiernych puzdrových šatách predviedla ako pravá dáma. Masívnejšie šnúry perál na krku fungovali na jednotku, rovnako aj výrazný rúž na perách, ktorý ju omladil.

Speváčka a herečka Katarína Hasprová. Foto: HERIAL
Katarína Hasprová Speváčka a herečka Katarína Hasprová.

Na stretnutí Herial Ladies Clubu sa už niekoľko rokov objavuje aj speváčka a herečka Lucia Lužinská, ktorá svojím nenúteným pôvabom a úsmevom vždy vyvolá pozornosť. Čo sa módnej voľby týka, nohavicový overal v lesklejšom dezéne pôsobil trochu neforemne. Predelenie zlatou obručou v drieku bol dobrý nápad na zdôraznenie siluety, ale nefungoval stopercentne. Listová kabelka mohla byť menšia.

Trochu urputne a tvrdo pôsobila farebná kombinácia modrých šiat a žltej kabelky v prípade speváčky Kataríny Hasprovej. Zámer dámskeho „biznis“ looku zostal na polceste. Voľba výrazných kruhových náušníc nebola v tomto prípade najsprávnejšia.

Zľava: Ada Straková, Alena Heribanová a Lucia... Foto: HERIAL
Ada Straková, Alena Heribanová a Lucia Lužinská Zľava: Ada Straková, Alena Heribanová a Lucia Lužinská na jubilejnom 30. Herial Ladies Clube.

Už tradične však nesklamala moderátorka Alena Heribanová, ktorá kedysi Herial Clubom sprevádzala a ktorá na jubilejné vydanie pricestovala z Viedne, kde pôsobí. Jej kombinácia bielej blúzky so stojačikovým golierom a detailmi perforácie so sukňou s výraznejším grafickým barokovým vzorom bola úderná a pritom elegantná. Mladistvé mikádo tejto mame dvoch dospelých dcér uberalo pekných pár rokov.

Na akcii sa zúčastnili aj ďalšie známe dámy, viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Lužinská #Katarína Hasprová #Lucia Hurajová #Alena Heribanová #Ada Straková

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...