Najlepšie oblečený Brit je Eddie Redmayne, boduje aj mladý Beckham

Najlepšie obliekajúcim sa Britom tohto roka podľa magazínu GQ je anglický herec, model a spevák Eddie Redmayne.

06.01.2016 13:00
debata
Britský herec Eddie Redmayne. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Eddie Redmayne Britský herec Eddie Redmayne.

Tridsaťtriročný rodák z Westminsteru, ktorý je známy zo snímok Teória všetkého (2014) či Jupiter na vzostupe (2015), tak obhájil minuloročné prvenstvo.

Strieborná priečka patrí televíznemu a rozhlasovému moderátorovi Nickovi Grimshawovi, ktorý skončil v roku 2014 piaty. Tretie miesto sa ušlo spevákovi Samovi Smithovi, ktorý naspieval titulnú pieseň s názvom Writing's on the Wall k najnovšej snímke o Jamesovi Bondovi s podtitulom Spectre (2015).

Moderátor Nick Grimshaw. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Moderátor Nick Grimshaw. Moderátor Nick Grimshaw.

Štvrtá priečka patrí bývalému anglickému futbalistovi Davidovi Beckhamovi a piaty sa umiestnil módny návrhár Patrick Grant. Do top 10 sa dostali aj spevák Harry Styles, rapper Skepta, druhorodený syn Victorie a Davida Beckhamovcov trinásťročný Romeo, herec z minuloročnej druhej priečky Benedict Cumberbatch a model David Gandy, ktorý vlani obsadil deviate miesto.

Medzi najlepšie obliekajúce sa celebrity zaradil magazín GQ mužov všetkých vekových kategórií. Okrem spomínaných v zozname nechýba napríklad herec Jamie Dornan, sir Elton John, princ Harry, dídžej Calvin Harris či rapper Tinie Tempah.

Súrodenci Brooklyn Beckham (vpravo) a Romeo... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Brooklyn Beckham (vpravo) a Romeo Beckham Súrodenci Brooklyn Beckham (vpravo) a Romeo Beckham prišli na premiéru filmu Star Wars: Sila sa prebúdza.

Magazín však vytvoril aj rebríček najlepšie sa obliekajúcich mužov z celého sveta. Zlatá priečka tento rok patrí americkému hercovi Samuelovi L. Jacksonovi, ktorý je známy ako Jules Winnfield z filmu Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994). Striebornú priečku obsadil kanadský spevák The Weeknd. Tretie miesto sa ušlo americkému soulovému spevákovi, skladateľovi a klaviristovi Lionelovi Richiemu. Na štvrtom mieste sa umiestnil portugalský futbalový tréner José Mourinho a päticu uzavrel rodák z kanadského mesta London Ryan Gosling.

Medzi najlepšie sa obliekajúcich Britov roka 2016 podľa magazínu GQ patria:

  1. Eddie Redmayne
  2. Nick Grimshaw
  3. Sam Smith
  4. David Beckham
  5. Patrick Grant
  6. Harry Styles
  7. Skepta
  8. Romeo Beckham
  9. Benedict Cumberbatch
  10. David Gandy
debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Eddie Redmayne #obliekanie #najlepší

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...