Móda z hviezdneho gala: Valetta ako sexbomba, Cuoco 'dogabaná'

Móda hviezd na stredajších cenách People's Choice Awards sa niesla v uvoľnenejšom duchu. Konieckoncov, na róby a pompéznosť bude čas koncom týždňa, keď v USA rozdajú Zlaté glóbusy.

07.01.2016 14:45
debata
Kate Hudson vyzerala v bielom overale oslnivo. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kate Hudson Kate Hudson vyzerala v bielom overale oslnivo.

To však neznamená, že by prítomné hviezdy na stredajšom ceremoniáli výber garderóby podcenili.

Jednou z najpôvabnejších dám akcie bola herečka Kate Hudson, ktorá stavila na úderný minimalizmus a striktnosť bielej farby na nohavicovom overale. Precízny strih a osobnostný pôvab však vytvorili veľmi príťažlivý a ženský look pre známu hollywoodsku blondínku.

Kate Hudson vyzerala v bielom overale oslnivo.
Herečka Jane Lynch bola opäť aj moderátorkou...
+33Herečka a tanečnica Julianne Hough v šatách...

Jeden z najsexi modelov večera predviedla modelka a herečka Amber Valetta – telový elastický model Balmain s prestrihmi, ktorý do posledného milimetra obkresľoval modelkine krivky, vyzeral ako druhá koža. Valetta šaty doplnila šnurovacími sandálikmi do polovice členka a dodala tak celkovému stylingu ešte trochu fetišistickej estetiky. Výsledok však nebol prehnaný, ale mimoriadne zvodný.

Herečka a bývalá modelka Amber Valletta... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Amber Valletta Herečka a bývalá modelka Amber Valletta vyzerala supersexi.

Na trblietavú opulenciu stavilo niekoľko dám – hoci v strihoch či dĺžkach, ktoré dané modely trochu odľahčovali. Napríklad herečka Claire Danes sa v šatách Burberry s dekoratívnym golierom zaradila medzi elegantné a pritom originálne vyzdobené hviezdy. Ocenená Dakota Johnson pútala pozornosť v luxusnej trblietavej kreácii Armani Privé, ktorá sa skladala z tubovej obopnutej sukne až po zem a topu na špagetových ramienkach. Záplava lesklých strieborných a zlatých peniažtekov zdobila šaty herečky Pryanky Chopry, ktorá sa nechala obliecť dizajnérkou Verou Wangovou. Model pôsobil honosne, ale zároveň aj akosi ťažko, mohutne.

Herečka Claire Danes (v šatách Burberry) a jej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Claire Danes (v šatách Burberry) a jej manžel Hugh Dancy. Herečka Claire Danes (v šatách Burberry) a jej manžel Hugh Dancy.

Minidĺžka v stredajší večer, samozrejme, nechýbala. Medzi jej nositeľky sa zaradila napríklad seriálová hviezdička Lea Michele, ktorá si vybrala šaty z kolekcie Elie Saab. Čierne koktejlky s všitým vzorom čipky v podobe papradieho vzoru pôsobili patrične noblesne, ale zároveň dievčensky.

Trochu nevydarenou kombináciou bola tá, ktorú si na večer zvolila herečka Kaley Cuoco. Trblietavé koktejlky totiž skombinovala s teniskami. Hoci boli od Diora, z limitovanej edícii couture obuvi, ani to nevyvážilo akýsi stylingový nepomer obuvi a odevu v celkovom Cuocovej stylingu.

Herečka Kaley Cuoco. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kaley Cuoco. Herečka Kaley Cuoco.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Kate Hudson #Dakota Johnson #Amber Valetta #People´s Choice Awards

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...