DJ Guetta ukázal o 25 rokov mladšiu milenku. Hlavu mu poplietla táto dáma

Jeden z najznámejších dídžejov planéty, David Guetta sa nedávno ocitol v exkluzívnom zozname hostí na štátnej večeri francúzskeho prezidenta s prezidentom Kuby. Pozornosť však pútala najmä jeho polovička.

03.02.2016 14:56
debata
Dídžej David Guetta a modelka Jessica Ledon... Foto: SITA/AP, Francois Mori
David Guetta a Jessica Ledon Dídžej David Guetta a modelka Jessica Ledon boli pozvaní na štátnu večeru francúzskeho prezidenta Francoisa Hollanda a kubánskeho prezidenta Raula Castra.

Štyridsaťosemročný Francúz, ktorý má na konte hity ako Titanium, Sexy Bitch či When love takes over, sa po rozvode s prvou manželkou Cathy na chvíľu stiahol do ústrania. Po jeho boku nebolo často vídať novú dámsku spoločnosť, ale práve štátna večera sa stala príležitosťou, aby majster otáčania gombíkov predstavil svetu krásnu milenku.

Reč je o mladučkej modelke Jessice Ledonovej, ktorá žije vo Francúzsku, no má práve kubánske korene. Len 23-ročná slečna sa po boku Guettu objavila v decentných koktejlových šatách s čipkovaným reliéfom a čiernom kabátiku. Aj pod vrstvami oblečenia sa však dali vidieť jej fyzické prednosti, ktoré najčastejšie predvádza pri fotení plaviek alebo spodnej bielizne.

Dídžej David Guetta prišiel na štátnu večeru do... Foto: Reuters, PHILIPPE WOJAZER
David Guetta a Jessica Ledon Dídžej David Guetta prišiel na štátnu večeru do Elyzejského paláca s novou priateľkou - kubánskou modelkou Jessicou Ledonovou.

Podľa správ francúzskych médií sa kubánsky prezident Raul Castro s mladou kráskou chvíľku pozhováral a bol jej pôvabmi nadšený. David Guetta, ktorý s exmanželkou Cathy strávil 22 rokov, je dvojnásobným otcom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #milenka #David Guetta #Jessica Ledon

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...