Reynolds vzal krásnu manželku na premiéru, prišla aj tehotná kolegyňa

Aj do slovenských kín vo štvrtok príde filmová novinka pod názvom Deadpool. Hlavného hrdinu v nej stvárnil fešák Ryan Reynolds.

10.02.2016 00:00
debata
Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively. Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively.

Ak si však fanúšičky tohto držiteľa titulu Najsexi žijúci muž podľa magazínu People myslia, že sa dočkajú svojho obľúbenca v tradičnom vydaní, treba ich vystríhať. Hlavný komiksový hrdina novej hollywoodskej adaptácie totiž nie je žiadny fešák, ale muž vizuálne znetvorený experimentami a špeciálnou liečbou. To mu však nebráni okrem superhrdinskej akcie predvádzať aj poriadne čierny humor a zábavu.

Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake...
Speváčky Sandra Denton (vľavo) a Cheryl James z...
+7Herečka Brianna Hildebrand.

Na newyorskej premiére sa Reynolds priznal, že jednou z najvtipnejších scén bola tá, v ktorej bojoval a postupne skončil celkom nahý. „Viete, my správni chlapci sa skrátka musíme dobre poznať. V jednom momente môžete sedieť zadkom na niečej tvári vy a v inom sa to vymení. Je to skrátka nutné,“ vtipkoval Reynolds pred novinármi.

Na premiére ho podporila aj manželka Blake Lively, televízna hviezda seriálu Gossip Girl. Hoci dvojica sa neukazuje v spoločnosti až tak často bok po boku, kvôli novému filmu spravili výnimku.

Herečka Morena Baccarin a jej snúbenec Ben... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Morena Baccarin a jej snúbenec Ben McKenzie Herečka Morena Baccarin a jej snúbenec Ben McKenzie prišli na premiéru Deadpool spoločne.

Ďalšou dvojicou v centre pozornosti bola herečka Morena Baccarin a jej snúbenec Ben McKenzie. Herečka je v šťastnom očakávaní s kolegom zo seriálu Gotham a na premiére predviedla poriadne zaoblené bruško v čiernych šatách. Medzi hosťami sa objavili aj členky hip-hopovej formácie Salt-N-Pepa, ktorej hudba vo filme znie či ďalší hereckí hrdinovia.

Deadpool má zatiaľ veľmi priaznivé kritiky, do slovenských kín príde vo štvrtok 11. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Blake Lively #Ryan Reynolds #Deadpool

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...