Obrazom: Verešová, Gregorová či sestry Nízlové - veľká plesová galéria

Plesová sezóna sa zavŕšila veľkolepým Česko-Slovenským Plesom, ktorý sa uplynulý víkend konal v Prahe. Aká bola móda prítomných dám?

15.02.2016 10:59
debata
Sestry Daniela a Veronika Nízlové v spoločnosti... Foto: Pavel Dvořák
Daniela a Veronika Nizlove a Celeste Buckingham Sestry Daniela a Veronika Nízlové v spoločnosti Celeste Buckinghamovej (v strede) stavili v tento večer na bielu.

Pred zrakmi hostí, ale aj objektívmi pozvaných médií sa objavila v sobotu večer napríklad slovenská modelka Andrea Verešová, herečka Hana Gregorová či speváčka Celeste Buckingham. Zaujali rozhodne všetky.

Kým napríklad Verešová s Gregorovú stavili na jemnejšiu siluetu a menej pompézny look, úspešná speváčka volila vyslovene bálovú princeznovskú róbu zdobenú látkovými kvetinami. Spoločne s Verešovou nebola jedinou dámou, ktorej voľba padla na pudrový ružový odtieň, podobne sa odela na slávnostný večer aj Lucia Hablovičová.

Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od...
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od Zuzany Lesák Černej.

Pozornosť pútali aj sestry Daniela a Veronika Nízlové, ktorých stávka na snenobiely farebný odtieň vyšla prekvapivo na jednotku. Slovenské farby na akcii zastupovala aj herečka Danica Jurčová, jej kolegyňa Veronika Paulovičová či herečka Andrea Kerestešová.

Samozrejme, nechýbali ani domáce celebrity – pražskú scénu v tomto prípade zastúpili najmä moderátorské a spevácke tváre. Monika Bagárová pútala pozornosť v kreácii od Lukáša Macháčka, kým jej kolegyne Markéta Konvičková a Veronika Stýblová volili tradičnejší vzhľad, priam ako zo stužkovej. Viac foto v bohatej galérii.

Slovenská herečka Veronika Paulovičová so...
Speváčka Monika Bagárová v kreácii od Lukáša...
+27Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od...
debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Hana Gregorová #Andrea Verešová #Česko-slovenský ples #Veronika Paulovičová #Celeste Bukcingham

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...