Banderas môže vyvaľovať oči! Melanie Griffith je z mesiaca na mesiac krajšia

Herečka Melanie Griffith (58) a jej mama, Tippi Hedren (86), zažiarili na čevenom koberci podujatia v Los Angeles.

23.02.2016 00:00
debata

Čoraz častejšie robí herečke Melanie Griffithovej na spoločenkých podujatiach spoločnosť jej mama, takisto slávna hviezda Tippi Hedren. Bok po boku sa objavili na podujatí „Beauty Awards“, ktoré charitatívne podporilo detskú nemocnicu v Los Angeles.

Melanie Griffith a Tippi Hedren na podujatí... Foto: Profimedia
Melanie Griffith a Tippi Hedren Melanie Griffith a Tippi Hedren na podujatí "Beauty Awards" v Los Angeles.

Obe dámy zvolili na večer čiernu. 58-ročná Griffith si obliekla šaty s asymetrickým strihom, ktoré naozaj lichotili jej vysokej a štíhlej postave. Herečka sa nijako netají tým, že v poslednom období poctivo trénuje. A zdá da, že jej to prospieva. Mesiace od rozchodu s manželom, Antoniom Banderasom, neúprosne ubiehajú, ale ona vyzerá čoraz lepšie.

V závideniahodnej kondícii aj aj Griffithovej mama, herečka Tippi Hedren, ktorá v januári oslávila 86. narodeniny. Postavou drobná herečka sa v spoločnosti dcéry usmievala do objektívov fotoaparátov. Hedren prerazila v päťdesiatych rokoch ako modelka, jej tvár zdobila množstvo titulných stránok. V šesťdesiatych rokoch padla vďaka televíznej reklame do oka Alfredovi Hitchcockovi, ktorý ju obsadil do niekoľkých jeho slávnych filmov, za všetky treba spomenúť Vtáky či Marnie. Herečka momentálne žije po boku jej švrtého manžela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Melanie Griffith #Tippi Hedren

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...