Predoscarová ochutnávka štýlu: Blanchett či Larson vyrazili dych

Pravidelne každý rok sa v kalifornskej Santa Monice koná vyhlásenie cien nezávislého filmu. Predchádza oscarovej noci a ponúka ochutnávku hviezd v trošku ležérnejšej podobe. Nebolo to inak ani tento rok.

28.02.2016 08:34
debata
Herečka Cate Blanchett vo vyšívanej kreácii Gucci. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Cate Blanchett vo vyšívanej kreácii Gucci. Herečka Cate Blanchett vo vyšívanej kreácii Gucci.

Na žiarivo modrý koberec, ktorý je už poznávacím znakom podujatia, sa aj tento rok postavili známe tváre filmového priemyslu a svoj pôvab predviedli začínajúce herecké hviezdy aj ostrieľané tváre filmového plátna.

Herečka Brie Larson prišla v kreácii Chanel.
Herečka Juno Temple v kreácii Valentino.
+21Očarujúca Marisa Tomei.

Pozornosť už tradične pútala herečka Cate Blanchett, ktorej účasť na spoločneských podujatiach je vždy očakávaná s napätím. Tentoraz prekvapila v bohato vyšívanej vzorovanej kreácii z dielne talianskej značky Gucci.

Jej kolegyňa z filmu Carol – herečka Rooney Mara – zostala verná svojmu gotickému looku, keď stavila na bledý mejkap a čierne do futuristického uzla stočené vlasy. Obliekala ju značka Hugo Boss.

Herečka Brie Larson prišla v kreácii Chanel. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Brie Larson prišla v kreácii Chanel. Herečka Brie Larson prišla v kreácii Chanel.

Zaujala aj najlepšia herečka večera, ocenená Brie Larson, ktorá získala cenu za výkon vo filme Izba. Jej šaty z dielne Chanel s prekríženými ramienkami na chrbáte by zase mohli dostať cenu za štýl.

Očarujúco vyzerala aj herečka Marisa Tomei, ktorá pravidelne púta pozornosť svojím mladistvým vzhľadom, hoci už prekročila päťdesiatku. Tentoraz jej k dievčenskému vyžarovaniu pomohli biele šaty s kvetinovým motívom.

Očarujúca Marisa Tomei. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Očarujúca Marisa Tomei. Očarujúca Marisa Tomei.

Herečka Jessica Chastain stavila na koktejlové šaty v azúrovej modrej od Elieho Saaba a vzorovaný model s potlačou od Rolanda Moureta predviedla Jessica Biel. Viac v galérii.

Na Pravda.sk sledujte v noci z nedele na pondelok aj vyhlásenie filmových Oscarov. Bohatý červený koberec aj pikošky z prenosu nájdete práve u nás!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #móda #červený koberec #Marisa Tomei #Brie Larson #Independent Spirit Awards

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...