Kráska zo zombie seriálu vystavila bruško. To je forma, vážení!

Herečka Lauren Cohan sa vďaka seriálu Walking Dead stala svetoznámou tvárou. Na cenách Independent Spirit Awards 2016 by mohla získať aj titul "svetoznáme" bruško.

29.02.2016 00:00
debata (1)
Herečka Lauren Cohan v módnej kombinácii od... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Lauren Cohan v módnej kombinácii od alice + olivia. Herečka Lauren Cohan v módnej kombinácii od alice + olivia.

Tridsaťštyriročná kráska, ktorá v slávnom zombie seriáli podľa komiksovej predlohy stvárňuje Maggie, sa na červenom koberci objavila v kombinácii z dielne značky alice + olivia. Široké nohavice dopĺňaô top nad pupok s prekríženými pruhmi, ktorý odhaľoval vypracované bruško.

Pôvabná hnedovláska sa už v minulosti vyznala, že cvičenie a tréning sú neoddeliteľnou súčasťou jej života. Lásku k pohybu zužitkovala už aj v spomenutom seriáli, kde doposiaľ absolvovala množstvo akčných a bojových scén.

Herečka Brie Larson prišla v kreácii Chanel.
Herečka Juno Temple v kreácii Valentino.
+21Očarujúca Marisa Tomei.

Americký seriál mal pred pár týždňami opätovnú premiéru druhej polovice šiestej série. Osudy jeho hlavných hrdinov však tak skoro z obrazoviek nezmiznú. Zástupcovia televízie AMC totiž potvrdili už siedmu sériu projektu. Medzitým diváci uvidia Cohanovú aj v kinách – hoci len v drobnej úlohe. V očakávanom filme Batman verzus Superman stvárni matku Bruca Waynea alias Batmana. Jej smrť, podobne ako smrť otca, ktorých zabil ozbrojený lupič pri odchode z divadla, sformovala osud jedného z najslávnejších komiksových hrdinov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #bruško #Walking Dead #Lauren Cohan

+ Oddýchnite si, to vám momentálne prospeje zo všetkého najviac.
Ak sa vám dnes v niečom nedarí nevadí, skúste to...

+ Raňajky sú základné jedlo dňa, preto naňho nezabúdajte.
Čas je správny na prehodnotenie vašich finančných cieľov...