Batman a Superman v Londýne: A s nimi supervýstrih Wonder Woman!

Tento týždeň sa vo filmovom dianí nesie v znamení premiéry filmu Batman vs. Superman. A slávnostnej premiéry sa dočkali už aj v Londýne.

23.03.2016 17:55
debata (1)
Herečka Gal Gadot pózuje v kreácii z dielne Prada. Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Gal Gadot Herečka Gal Gadot pózuje v kreácii z dielne Prada.

V utorok večer tam pricestovali hlavní hrdinovia očakávaného blokbasteru a po rozhovoroch s novinármi a oficiálnom fotení sa prezliekli do gala, aby vyrazili na červený koberec.

Hoci Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti je predovšetkým o boji dvoch slávnych komiksových hrdinov, bez účasti nežného pohlavia by sa to nezaobišlo. Nehovoriac o tom, že aj hrdinky Wonder Woman a Lois Laneová zohrávajú vo filme dôležité úlohy. Na červenom koberci zastúpili pôvabnejšiu časť osadenstva.

Zľava: Herci Ben Affleck, Gal Gadot a Henry...
Herec Ben Affleck na londýnskej premiére filmu...
+6Herečka Gal Gadot pózuje v kreácii z dielne Prada.

Izraelská herečka Gal Gadot, ktorá stvárňuje už spomenutú Wonder Woman, prekvapila v žiarivej červenej róbe z dielne značky Prada. Pozoruhodný bol najmä odvážny výstrih, v ktorom dopriala objektívom pohľad na svoje ukážkové krivky.

Herečku Amy Adamsovú obliekol na akciu dizajnér Antonio Berardi, ktorý pôsobí v Londýne. S päťnásobnou nominantkou na Oscara už spolupracoval v minulosti. Ani páni však neprišli skrátka. Bena Afflecka, ktorý vo filme stvárňuje Batmana, si vzala pod krídla talianska značka Gucci a jeho supermanovského kolegu Henryho Cavilla mohli fanúšikovia obdivovať v tmavomodrom na mieru šitom obleku.

zväčšiť Zľava: Herci Ben Affleck, Gal Gadot a Henry... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Ben Affleck, Gal Gadot a Henry Cavill Zľava: Herci Ben Affleck, Gal Gadot a Henry Cavill predstavili v Londýne film Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti.

Po slávnostnej časti, takpovediac „pre objektívy“, však prišiel čas aj na samotný film. Ten získava postupne recenzie od renomovaných kritikov a médií. Niektoré sú pozitívnejšie, niektoré menej. Isté však je, že o úspech sa tvorcovia báť nemusia. Veď už samotné obsadenie Afflecka do role Netopierieho muža môže prilákať do kín milióny divákov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti

+ Zabudnite na ideál krásy, mali by ste sa vo svojom tele cítiť vždy krásne.
Pokúste sa veci do práce vybaviť čo...

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...