Najmladšia Olsenka žiarila po boku bývalého. Prehovorila o Plnom dome!

Je momentálne sledovanejšia a žiadanejšia ako jej slávne sestry. Herečka Elizabeth Olsen nezaháľa a žiari vo svetle reflektorov.

26.03.2016 09:40
debata
Herecký pár Tom Hiddleston a Elizabeth Olsen na... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Tom Hiddleston a Elizabeth Olsen Herecký pár Tom Hiddleston a Elizabeth Olsen na premiére snímky I saw the light.

Uprostred uplynulého pracovného týždňa sa 27-ročná blondínka objavila v New Yorku na premiére novinky I saw the light, v ktorej si zahrala s kolegom Tomom Hiddlestonom. Najmä bulvárne médiá pritom boli zvedavé, ako sa dvojica bude správať pred kamerami. Hoci to nikdy oficiálne nepotvrdili, pôvabná plavovláska a charizmatický Brit sa vraj počas filmovania zblížili natoľko, že spolu mali intenzívny milostný vzťah. Ten sa však mal skončiť rozchodom.

Na utorňajšej premiére filmu sa však kolegovia správali k sebe veľmi milo a neváhali sa pred kamerami dotykmi a jemnými gestami prezentovať ako dobrí kamaráti.

Olsen, ktorá pred pár týždňami absolvovala prehliadky počas týždňa módy v Európe, sa nedávno vyjadrila aj na margo role v obnovenom projekte seriálu Plný dom. Mnohí sa domnievali, že práve ona mohla dostať rolu, ktorú odmietli obe jej sestry Mary-Kate a Ashley Olsenové. „Nikto sa nám neozval. A pokiaľ áno, obávam sa, že v mojom tíme nik nepočul. Neviem, kde sa objavili tie tvrdenia, že ma oslovili. Ale prvá epizóda bola skvelá,“ vyhlásila Olsen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Elizabeth Olsen #Tom Hiddleston #Plný dom

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...