Mikloško prilákal známe tváre. Banášovej vzdal hold, je na tričkách!

Prehliadkou novej kolekcie slovenského dizajnéra Fera Mikloška sa uzavrel program módnej akcie v bratislavskom nákupnom centre.

09.04.2016 18:00
debata (3)
Moderátorská a kamarátska dvojica Adela... Foto: reefe | www.reefe.sk
Adela Banášová a Bruno Ciberej Moderátorská a kamarátska dvojica Adela Banášová a Bruno Ciberej.

Účasti na prehliadkach komerčných značiek dominovala najmä prítomnosť ich verných klientiek a klientov a ani známy slovenský návrhár o pozornosť núdzu nemal. Na jeho piatkovú prezentáciu, ktorá trvala len niečo vyše osem minút, sa prišli pozrieť dlhoročné zákazníčky, mnohé známe tváre domácej šoubiznisovej scény, ale aj verejnosť.

Moderátorská a kamarátska dvojica Adela...
Moderátorka Erika Barkolová.
+33Moderátorka Fashion TV Dominika Ducová.

Nechýbala medzi nimi ani Adela Banášová, ktorá s Mikloškom spolupracuje už roky. Ak by ju niekto mohol nazývať múzou, je to práve slovenský dizajnér. A veruže ich vzájomný – inšpiratívno-kamarátsky vzťah zužitkoval aj v tvorbe. Na mólo totiž poslal pár kúskov pánskych oversized tričiek, na ktorých sa objavila podobizeň obľúbenej moderátorky. A jedno miesto na tričku si ukradol aj pre seba. Ako Ferilyn.

Dizajnér Fero Mikloško a jeho kamarátka -... Foto: reefe | www.reefe.sk
Dizajnér Fero Mikloško a jeho kamarátka - štylistka Zuzana Kanisová. Dizajnér Fero Mikloško a jeho kamarátka - štylistka Zuzana Kanisová.

Na kolekciu, ktorá odštartovala denimovou ódou a hravými modelmi s neopracovanými lemami, sa prišli pozrieť aj známe blondínky Diana Hágerová a Denisa Mendrejová či Mikloškova zákazníčka Eva Rezešová. Dočkali sa však aj elegantnej a ženskej módy, ktorá stavala na kontraste flitrov a jemnej čipky so zlatistým nádychom. Dominantou kolekcie sa však stali tóny tmavomodrej, ktorá plynule z denimových modelov prešla do ľahkých šiat s výraznými potlačami a dekoratívnymi výšivkami či kontrastným kombinovaním materiálov.

Model v tričku s potlačou moderátorky Adely... Foto: photo: reefe | www.reefe.sk
jar-leto 2016 - Miklosko Fashion Design Model v tričku s potlačou moderátorky Adely Banášovej.

Mikloško sa takmer počas každej svojej prehliadky objaví v závere s „múzou“ svojej šou. Po minulé razy to bola topmodelka Viera Schottertová, ktorá však tentoraz sedela v hľadisku ako čestný hosť. Vystriedala ju však iná známa modelka Alena Martanovičová.

Po prehliadke nechýbala ani after-párty a keďže bol piatkový večer, mnohí sa určite zdržali dlhšie než plánovali. Na akcii sa objavila tiež podnikateľka Silvia Kušnírová, herec Viktor Horján či moderátor Bruno Ciberej. Viac v galérii.

Modelka Alena Martanovičová v záverečnej... Foto: reefe | www.reefe.sk
Alena Martanovičová Modelka Alena Martanovičová v záverečnej kreácii od Fera Mikloška.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Adela Banášová #párty #Fero Mikloško #múza #celebrity #jar-leto 2016

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...