Krémové šaty a šťastný úsmev! Krásna vojvodkyňa Cate žiari v Indii

Oficiálne návštevy britského vojvodcovského páru sú vždy ostrosledované. Výnimkou nie je ani tá v Indii - vojvodkyňa Catherine a jej manžel - princ William vyrazili na prvú štátnu cestu po dvoch rokoch.

11.04.2016 13:30
debata
Princ William a vojvodkyňa Catherine počas... Foto: SITA/AP, Danish Siddiqui
Princ William a vojvodkyňa Catherine Princ William a vojvodkyňa Catherine počas oficiálnej návštevy Bombaja.

Dvojnásobná matka, ktorá minulý rok priviedla na svet dcérku – princenzú Charlotte, sa pred objektívy v indickom Bombaji postavila v elegantných krémových šatách a znovu potvrdila svoju povesť dokonalo upravenej reprezentantky monarchie.

S manželom sa obaja zúčastnili na prehliadke elektrických automobilov, ale tiež sa nevyhli procedúram ako je príprava typických indických palaciniek. Obaja opäť rozdávali príťažlivé úsmevy a pohotovo konverzovali s médiami aj pozvanými zúčastnenými.

Princ William a vojvodkyňa Catherine spoločne... Foto: SITA/AP, Danish Siddiqui
Princ William a vojvodkyňa Catherine Princ William a vojvodkyňa Catherine spoločne pricestovali do Bombaja. Catherine žiarila v kreácii od Emilie Wicksteadovej.

Vojvodkyňa Catherine, ktorá je povestná svojím vycibreným vkusom a zároveň neváha obliecť si aj šaty z bežnej konfekcie, sa tentoraz objavila v kreácii od britskej dizajnérky Emilie Wicksteadovej. Práve od nej pochádzal krémový model s nadýchanou širšou sukňou a decentným detailom falošných vreciek na hrudi.

Nasledujúce dni budú určite príležitosťou pre Kate, aby predviedla viac zo svojej garderóby aj sošného vystupovania a prezentácie.

Mia - nový ženský magazín denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #vojvodkyňa Catherine #India #Princ Wiliam

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...