Ako šťavnatá broskynka! Hviezda Hry o tróny stavila na bujný dekolt

Za pár rokov sa zo seriálu Hra o tróny stal skutočný kult. Už šiesta séria, na ktorú s napätím čakajú milióny fanúšikov, mala premiéru v nedeľu večer v Hollywoode.

11.04.2016 16:19
debata
Herečka Emilia Clarke žiarila na premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Emilia Clarke Herečka Emilia Clarke žiarila na premiére šiestej série seriálu Hra o tróny.

Na koberci, ktorý tentoraz dostal sivú farbu ako pusté skaliská v nehostinnej krajine, sa prešli takmer všetky hlavné hviezdy projektu. Chýbal, samozrejme, Kit Harrington – predstaviteľ Jona Snowa, ktorého smrť v závere piatej série bola diskutovaná na internete a mnohí dúfali, že ho tvorcovia nechali žiť. Synopsa novej série, ktorú pred pár dňami dostali svetové médiá, však jasne potvrdila jeho úmrtie.

Herečka Emilia Clarke predviedla príťažlivý...
Herec Joe Naufahu.
+9Herečka Sophie Turner.

V šiestej sérii obľúbeného seriálu z produkcie HBO sa však diváci a fanúšikovia dočkajú Nikolaja Costera-Waldaua či herca Petra Dinklagea, nechýba ani mladá britská hviezda Maisie Williams či herečka Lena Headey.

Na hollywoodskej premiére však najviac pozornosti prilákala predstaviteľka Daenerys Targaryen – britská herečka Emilia Clarke. Drobná brunetka, ktorá na televíznej obrazovke nosí parochňu z bielych vlasov, sa na slávnostnú akciu vyparádila. Obliekla si zamatové šaty s kvetinovou výšivkou z dielne značky Erdem. Pozoruhodný bol aj dekolt, ktorým sa Clarke prezentovala. S úsmevom na perách a ženskými krivkami vyzerala ako šťavnaté ovocie.

Mladá hviezda Hry o tróny - britská herečka... Foto: Reuters, PHIL McCARTEN
Maisie Williams Mladá hviezda Hry o tróny - britská herečka Maisie Williams.

Hoci herci sa objavili na oficiálnom predstavení nových epizód, skutočné nasadenie na televízne obrazovky sa uskutoční až o dva týždne – presne 24. apríla bude mať premiéru prvá časť z novej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #dekolt #Emilia Clarke #Hra o tróny

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...