Ako krásna bábika! Oscarová hviezda Lawrence zažiarila na premiére

Jedna z najúspešnejších herečiek súčasnosti sa veru nenudí. Keď Jennifer Lawrence nenakrúca, absolvuje množstvo akcií. Naposledy napríklad premiéru dokumentu A Beautiful planet.

22.04.2016 00:00
debata
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu A... Foto: Evan Agostini
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu A Beautiful Planet.

Dvadsaťpäťročná blondínka sa objavila na newyorskej premiére, aby podporila veľkolepý film o vzniku a vývoji našej planéty. Ak by však niekto čakal, že podobnú enviromentálnu tému bude hollywoodska hviezda podporovať vo vyťahanom tričku, džínsoch a sandálkach ako nejaký novodobý hippie, určite by sa mýlil.

Lawrence, ktorá dokončila nedávno nakrúcanie nového príbehu zo série X-Men, sa pred objektívy postavila v luxusnej kreácii z dielne Dior Couture a s dokonale vyžehleným mikádom. Jej uhrančivý vzhľad nezostal nepovšimnutý. Kedysi sa síce hviezda tvárila, že podobné prípravy na spoločenské podujatia ju nebavia, dnes je jasné, že si uvedomila pravidlá Hollywoodu. A tiež popularizovania svojej osoby. Ako reklamná tvár značky Dior je tiež viazaná kontraktom. A ten nepustí.

Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu A... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu A Beautiful Planet. Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu A Beautiful Planet.

Už čoskoro by mala Jennifer Lawrence začať nakrúcať nový, doposiaľ nepomenovaný projekt, pod taktovkou Darrena Aronofskeho. Okrem nej sa na plátne objaví aj herečka Michelle Pfeiffer či britský herec Domnhall Gleeson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Lawrence #Dior #pôvab

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...