Pamela Anderson sa vrátila v čase! A opäť si natupírovala vlasy

Blond hviezda sa rada drží svojho looku z devätdesiatych rokov.

07.05.2016 11:30
Champions of Jewish Values International Awards... Foto: ,
Pamela Anderson počas "Champions of Jewish Values International Awards" gala v New Yorku.
debata

Herečka Pamela Anderson (48) je už nejaký čas single a zdá sa, že jej to neprekáža. Na červených kobercoch má totiž o mužský doprovod postarané. Počas gala večera udeľovania cien „Champions Of Jewish Values International Awards“ na Manhattane po jej boku stál 19-ročný syn, Brandon Thomas Lee. Tak, ako na niekoľkých podujatiach predtým.

Pamela Andersona jej syn Brandon Lee počas... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
APTOPIX Champions of Jewish Values International Awards Gala Pamela Andersona jej syn Brandon Lee počas "Champions of Jewish Values International Awards" gala v New Yorku.
Niekdajšia záchranárka sa opäť chytila svojho osvedčeného „looku“ a na červený koberec prišla s výrazne natupírovanými vlasmi a umelými riasami. Čo sa výberu šiat týka, tento raz nenechala vyniknúť dekoltu a prišla v elegantných čiernych šatách s decentnou dĺžkou po kolená. Čierne lodičky Saint Laurent na vysokom podpätku pridali drobnej hviezde minimálne desať centimetrov naviac.
Pamela Anderson počas "Champions of Jewish...
Pamela Anderson počas "Champions of Jewish...
+2Pamela Anderson počas "Champions of Jewish...
Blond herečka je dvojnásobnou mamou, s niekdajším manželom Tommy Lee má synov Dylana (17) a Brandona (19). Ich manželstvo prešlo niekoľkými krízami, rozchodmi a opätovnými návratmi.

Herečka sa objaví aj v celovečernom filme Baywatch, ktorý sa práve nakrúca. Jej „pôvodnú“ rolu záchranárky CJ Parkerovej však dostala modelka Kelly Rohrbach. Vo filme sa Anderson stretne aj so svojím niekdajším kolegom, Davidom Hasselhoffom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #Manhattan #Brandon Thomas Lee

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...