MFF v Cannes sa začína: Allen má novinku, so sexi hviezdou Twilightu!

Na červený koberec festivalu v Cannes v stredu večer vkročia prvé veľké hviezdy. Už 69. ročník akcie otvorí nový film Woodyho Allena.

11.05.2016 14:24
debata
Herečka Kristen Stewart pózovala fotografom v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart pózovala fotografom v sukni z dielne Chanel.

Slávny režisér sa pred médiami predstavil už napoludnie. A nebol sám. Vzal si so sebou aj príťažlivé posily a hlavné hrdinky svojej novinky Cafe Society. Reč je o herečkách Blake Livelyovej a Kristen Stewartovej. Obe dámy nenechali nič na náhodu a pred fotografov predstúpili s ukážkovou úpravou.

Zľava: Herečka Kristen Stewart, režisér Woody...
Herečka Kristen Stewart pózovala fotografom v...
+9Tehotná herečka Blake Lively (v strede) s...

Lively pred pár týždňami potvrdila, že sa stane druhýkrát matkou a pod jej červeným nohavicovým overalom od značky Juan Carlos Obando sa už črtalo menšie bruško. Bývalá hviezda série Twilight Stewart však predviedla štíhlu figúru a dokonca sa neostýchala odhaliť kúsok bruška v skrátenom tričkovom tope. Sukňa pochádzala z dielne značky Chanel, s ktorou herečka spolupracuje.

Zostavu hercov doplnili páni Jesse Eisenberg a Corey Stoll. Na večernom slávnostnom premietaní sa však zúčastní omnoho viac hviezdnych mien a tvárí. Cannes je totiž lákadlom a zároveň miestom, kde sa môžu dokonale prezentovať mnohé módne či kozmetické značky.

zväčšiť Zľava: Herečka Kristen Stewart, režisér Woody... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Kristen Stewart, režisér Woody Allen a herci Blake Lively, Jesse Eisenberg a Corey Stoll Zľava: Herečka Kristen Stewart, režisér Woody Allen a herci Blake Lively, Jesse Eisenberg a Corey Stoll priniesli na festival do Cannes film Cafe Society.

Hviezdne osadenstvo má aj tohtoročná porota, ktorá vyberie držiteľa Zlatej palmy – miesto v nej dostala napríklad francúzska diva Vanessa Paradis či americká herečka Kirsten Dunst. Prezidentom poroty je režisér George Miller, ktorý minulý rok na festivale uviedol a uchvátil kritikov aj divákov svojím počinom Mad Max: Šialená jazda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Kristen Stewart #Woody Allen #štart #Cannes 2016

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...